aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι απολαβές του Μουρίνιο στην Τότεναμ!

Οι απολαβές του Μουρίνιο στην Τότεναμ!

Αναμφίβολα η πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τότεναμ είναι η είδηση της ημέρας στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο 54χρονος Πορτογάλος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πετεινούς» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι απολαβές του χαρακτηρίζονται «αστρονομικές» για την οικονομική πολιτική που ακολουθούσαν μέχρι σήμερα οι Λονδρέζοι

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Daily Mail», ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, πρόσφερε στον «Special One» περίπου 15 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, οι διοικούντες τους Λονδρέζους έκαναν οικονομική υπέρβαση, δεδομένου πως ο προκάτοχος του Μουρίνιο, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εισέπραττε κάθε χρόνο λιγότερα από τα μισά χρήματα που θα λαμβάνει ο Πορτογάλος.

Ακόμη κι έτσι όμως, ο Μουρίνιο βρίσκεται στην τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων τεχνικών, καθώς στον σχετικό πίνακα, προηγούνται ο Αργεντινός, Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης (24 εκατ. ευρώ ετησίως) και ο Ισπανός, Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι (23 εκατ. ευρώ τον χρόνο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ