aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι απολαβές του Χούσμπαουερ στην Ανόρθωση και ο δανεισμός €300.000

Οι απολαβές του Χούσμπαουερ στην Ανόρθωση και ο δανεισμός €300.000

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Εν ενεργεία Τσέχο διεθνή, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (30 ετών), με συμμετοχές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στη λήξασα σεζόν και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα στην ομάδα του (σ.σ. Σλάβια Πράγας) αν και διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2021 προσθέτει στη «μηχανή» της η Ανόρθωση.

Ο Γιόζεφ Χούσμπαουερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου, εξέλιξη που έκανε και τις… τρίχες της κεφαλής του Κετσπάγια να χαμογελάνε. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αμέσως μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Γιασμίν Στσουκ βρέθηκε στο «μικροκροσκόπιο» του Γεωργιανού τεχνικού και με συντονισμένες κινήσεις η «Κυρία» κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η Ανόρθωση χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση για να ντύσει στα κυανόλευκα τον Χούσμπαουερ, οι απολαβές του οποίοι θα είναι κοντά στις 270.000 ευρώ ετησίως. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Τσέχος διεθνής παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Σλάβια Πράγας στη Δυναμό Δρέσδης έναντι 300.000 ευρώ. Η γερμανική ομάδα πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό για να εντάξει στο ρόστερ της τον αρχηγό της Σλάβια Πράγας με σκοπό να αποφύγει τον υποβιβασμό στην γ΄ κατηγορία της Γερμανίας, κάτι που εν τέλει δεν κατάφερε να πετύχει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οικονομική υπέρβαση για τον «τζόκερ» Χούσμπαουερ

Η συμφωνία της Σλάβια με την Δυναμό προνοούσε αγορά του Χούσμπαουερ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο έναντι 1.200.000 ευρώ, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούσε να παίξει στην γ’ κατηγορία, καθώς κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν να του στερούσε τη θέση στην εθνική Τσεχίας. Η Σλάβια Πράγας λόγω οικονομικών προβλημάτων ήθελε να παραχωρήσει τον Χούσμπαουερ και επιπλέον οι Τσέχοι αποφάσισαν να πορευτούν με νεαρούς ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ