aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι αποχωρήσεις, η πιθανή πώληση Χέφελ και ο Γιάννου

Οι αποχωρήσεις, η πιθανή πώληση Χέφελ και ο Γιάννου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι λογικό αυτές τις μέρες όλη η προσοχή να είναι στραμμένη στο κεφάλαιο της εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή, όμως στην ΑΕΚ υπάρχουν και σκέψεις και για το κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Για να προκύψουν, βέβαια, αποχωρήσεις θα πρέπει να προσληφθεί ο τεχνικός διευθυντής που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις. Κάποια πράγματα όμως είναι εξόφθαλμα και σχεδόν δεδομένα. Όπως για παράδειγμα ότι ο Ραούλ Ρουίθ δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και μετά τον Ιανουάριο. Ο Ισπανός ξεκίνησε πολύ καλά στην Ευρώπη, αλλά στη συνέχεια η απόδοση του κυμάνθηκε κάτω του μετρίου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει. Ήδη, στην Ισπανία γράφεται ότι απασχολεί κάποιες ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Πέρα από τον Ραούλ Ρουίθ υπάρχει ερωτηματικό για τον Πλάνας, μιας και είναι παίκτης που δεν πρόσφερε αυτά που όλοι περίμεναν. Η ΑΕΚ θα ψάξει να φέρει δεξιό ακραίο επιθετικό που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτό γιατί ο τραυματισμός του Ακοράν είναι τέτοιος που δεν μπορεί να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, επομένως όλα είναι πιθανά με τον έμπειρο Ισπανό επιθετικό.

Ιδιαίτερες είναι οι περιπτώσεις των Χέφελ και Γιάννου. Ο πρώτος ψάχτηκε το καλοκαίρι για κάτι καλύτερο και δεν αποκλείεται να περιμένει ακόμη να βρει ποδοσφαιρική στέγη με μεγαλύτερη προοπτική και καλύτερες απολαβές. Αν στην ΑΕΚ διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να του ανανεώσουν το συμβόλαιό του και έρθει μία καλή πρόταση, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί. Ένα άλλο συμβόλαιο που λήγει είναι αυτό του Γιάννου.

Φημολογείται στην Ελλάδα ότι δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του αν βρει μία καλή πρόταση. Το τι θα γίνει και τι ισχύει κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιανουάριος του 2020 θα είναι πολύ μακρύς, δύσκολος και δύσβατος για την ομάδα της Λάρνακας. Και αυτό γιατί δεν είναι μόνο το θέμα τεχνικού διευθυντή που εκκρεμεί αλλά και του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ