aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι ανανεώσεις και το «καυτό» θέμα του τερματοφύλακα

Οι ανανεώσεις και το «καυτό» θέμα του τερματοφύλακα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νταβίντ Καταλά, τον Χόρχε Λαρένα και τον Τζοάν Τρουγιόλς. Πλέον, τον Μουρίγιο απασχολούν οι περιπτώσεις των Ιωάννου και Μυτίδη οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε Δόξα και Κέρκυρα αντίστοιχα.

Αν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα, με τους δυο τελευταίους να έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας, υπάρχουν αρκετά μέτωπα ανοικτά. Σίγουρα σημαντική είναι η περίπτωση του τερματοφύλακα. Ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ συγκαταλέγεται στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 31χρονο Ισραηλινό Ντάνι Άμος, ο οποίος βρισκόταν στο ρόστερ της Μακάμπι Νετάνια πέρσι και είχε γεμάτη σεζόν.

Επίσης, «παίζει» και το όνομα του Τόνιο για επιστροφή. Πληροφορίες φέρουν τον Ισπανό τερματοφύλακα να έχει ενημερωθεί από τη Σοσιεδάδ ότι είναι εκτός πλάνου και θα πρέπει να βρει να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του. Το συμβόλαιό του κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της ΑΕΚ και μόνο αν υπάρξει υποχώρηση και από τις δυο πλευρές θα μπορέσει να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ