aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOι αλλαγές του Λέβι και ο κόσμος

Oι αλλαγές του Λέβι και ο κόσμος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα παιχνίδι που άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου το αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα, μιας και θέλουν να αρχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο «σπίτι» τους. Εκείνο που προκαλεί ερωτηματικά είναι η χαμηλή προπώληση που παρατηρείται και σίγουρα είναι άγνωστο πόσος κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο. Εκτιμάται όμως ότι συνολικά θα είναι κοντά στις 4.000 ο κόσμος, αριθμός που αν επιβεβαιωθεί δεν θα είναι και τόσο ικανοποιητικός, παρά το γεγονός ότι το ντέρμπι είναι ορισμένο για τη Δευτέρα το βράδυ. Αυτό που μετρά περισσότερο, όμως, για τον Λέβι και τους ποδοσφαιριστές του, είναι να μπορέσουν να παρουσιάσουν μία τέτοια εικόνα που θα ικανοποιήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες, έτσι ώστε σταδιακά να γίνεται η ομάδα πιο ελκυστική και να προσελκύει περισσότερο κόσμο.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θα προσπαθήσει και ο ίδιος να βρει λύσεις και να βελτιώσει αρκετούς τομείς στο παιχνίδι της ομάδας του, αφού αν συνεχιστεί η μέτρια εικόνα και τα συχνά «μπλακ αουτ» θα είναι άλλος ένας κρίκος προβληματισμού που θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια. Κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, πάντως, η τεχνική ηγεσία δούλεψε αρκετά σε αυτό τον τομέα και περιμένει βελτίωση. Μία βελτίωση η οποία πιθανόν να έρθει και μέσα από κάποιες αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο Λέβι στην αρχική ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Μπεσάτ θα πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας και λίγο πιο μπροστά του θα είναι ένας εκ των Σισέ ή Πράνιτς, με τους δύο να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Ο Κάτσαρ διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν η «Κυρία» θα παίξει με έναν ή με δύο επιθετικούς. Αν παίξει με έναν, που φαντάζει και το πιο πιθανό, θα αγωνιστεί ο Ντουρίς, ενώ αν πάει με δύο ο Σλοβάκος θα έχει δίπλα του τον Κατσαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ