aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι ακραίοι μπακ και ο ρολίστας φορ

Οι ακραίοι μπακ και ο ρολίστας φορ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διοίκηση της ΑΕΚ… κρέμεται από τα χείλη του Τσάβι Ρόκα για τις επόμενες κινήσεις, που αποσκοπούν στην ενίσχυση. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου έχει πάρει τις αποφάσεις του και κινείται για την εκπλήρωση των στόχων του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πλάνο του περιλαμβάνει άλλους δύο ακραίους μπακ και έναν επιθετικό.

Όπως μας ειπώθηκε, ο Καταλανός έθεσε την εξής προδιαγραφή για την απόκτηση του φορ: αναζητεί κάποιον με την ικανότητα να αναλαμβάνει αναλόγως αναγκών, άλλοτε ρόλο στράικερ και άλλοτε ακραίου επιθετικού. Γίνεται κατανοητό ότι η εξεύρεση τέτοιου ποδοσφαιριστή με ποιότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, ο καθ’ ύλην αρμόδιος το παλεύει για τον εντοπισμό του κατάλληλου.

Όπως και να έχει, με αυτά τα δεδομένα και παρά το γεγονός ότι οι κιτρινοπράσινοι δεν τοποθετούνται σχετικά, θα πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η αποχώρηση ποδοσφαιριστών. Φαβορί παραμένουν οι Χαβιέ Γαρίδο και Χουάν Ορτίθ, οι οποίοι συμμετέχουν εν τω μεταξύ στην προετοιμασία της ομάδας.

Έτσι, αναμένεται τουλάχιστον άλλη μία προσθήκη για τον κατάλογο Α. Ωστόσο, από τη στιγμή που μπορεί να γίνουν μέχρι και τρεις μετεγγραφές, το πλάνο για προσθήκες ποδοσφαιριστών του καταλόγου Β δεν εγκαταλείπεται.

Όπως έγινε δηλαδή με την απόκτηση των Νέστορα Μυτίδη, Ονησίφορου Ρουσιά, Κάρλες Σόρια, Μάριου Αντωνιάδη, Ραφαήλ Αναστασίου και Ράντοβαν Πάνκοφ. Για την ώρα, μόνο ο Νάτσο Κάσες θα πάρει θέση στον κατάλογο Α από τους νεοαποκτηθέντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ