aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι αγώνες τoυ Κυπριακού «Grand Prix Compak Sporting»

Οι αγώνες τoυ Κυπριακού «Grand Prix Compak Sporting»

Με συμμετοχή 125 σκοπευτών και σκοπευτριών από 9 χώρες, ξεκίνησαν σήμερα / χθες Σάββατο στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, οι διεθνείς αγώνες του «Grand Prix Compak Sporting». Οι αγώνες είναι διήμεροι σε σύνολο 200 δίσκων και θα ολοκληρωθούν αύριο / σήμερα Κυριακή, με τους αθλητές να ρίχνουν 100 δίσκους κάθε μέρα.

Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αθλητές παρέλαβαν από την Οργανωτική Επιτροπή τους αριθμούς συμμετοχής τους. Τους αθλητές και διαιτητές καλωσόρισε στην εκδήλωση ο αντιπρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Μιλτιάδης Καραολής, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Τζοβάνης Σαββίδης, ο διευθυντής του σκοπευτηρίου Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους και ο Λουκάς Χάματσος μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FITASC, ο οποίος μετέφερε και τον χαιρετισμό του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ζιαν Φρανσουά Παλίγκας. Μετά το τελετουργικό μέρος, ακολούθησε δεξίωση που παραχώρησε το Δ.Σ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων αύριο / σήμερα Κυριακή, θα απονεμηθούν έπαθλα στους νικητές κάθε κατηγορίας. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν οι 10 πρώτοι στη Γενική Κατάταξη, οι 3 πρώτες στην κατηγορία Γυναικών, οι 3 πρώτοι Έφηβοι (μέχρι 21 ετών), οι τρεις πρώτοι Σίνιορς (άνω των 55 ετών), οι 3 πρώτοι Βετεράνοι (άνω των 65 ετών) και οι 3 πρώτοι Μάστερς (άνω των 75 ετών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ