aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι 4+1 επιλογές για την επίθεση

Οι 4+1 επιλογές για την επίθεση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μέχρι το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, μεσολαβούν εννιά ημέρες. Ωστόσο, μπόλικη συζήτηση σηκώνει από τώρα ποιος θα είναι ο σέντερ φορ, ο οποίος θα αναπληρώσει το κενό του τιμωρημένου Φλοριάν Τολεμές. Ο Γάλλος επιθετικός αντίκρισε την τρίτη κίτρινη κάρτα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της 17ης Αυγούστου. Το «Goal News» παρουσιάζει τις τέσσερις συν μία επιλογές, που φαντάζουν πιο πιθανές για την αντικατάστασή του.

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΜΥΤΙΔΗΣ: Ο Κύπριος επιθετικός αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που έδωσαν οι κιτρινοπράσινοι. Βασικός ήταν μόνο στον επαναληπτικό με τη Λίνκολν (1-1), παιχνίδι στο οποίο δεν είχε καλή απόδοση η ΑΕΚ. Είναι η πρώτη εναλλακτική λύση για την κορυφή.

ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΣ ΡΟΥΣΙΑΣ: Είναι ο επιθετικός με τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Σε δύο παιχνίδια αγωνίστηκε συνολικά 29 λεπτά, δείγμα του ότι προς το παρόν δεν συγκεντρώνει την προτίμηση του Βάσκου προπονητή. Παραμένει μία από τις επιλογές, ωστόσο δεν είναι το φαβορί.

ΙΒΑΝ ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Ο Σκοπιανός εξτρέμ επωμίστηκε ξανά ρόλο σέντερ φορ στην καριέρα του, το έπραξε και κατά την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της νυν ομάδας του. Από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία του ανέθεσε στο παρελθόν αποστολή στην «αιχμή του δόρατος», δεν είναι απίθανο να το πράξει ξανά.

ΕΛΒΙΡ ΜΑΛΟΚΟΥ: Ο Κροάτης πλάγιος επιθετικός αγωνίστηκε σε δύο ματς για 112 λεπτά. Όπως και ο Τρισκόφσκι, μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ, επομένως βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ: Το πιο απομακρυσμένο σενάριο, ωστόσο είναι υπαρκτό. Να αποκτηθεί εγκαίρως ο επιθετικός που αναζητεί ο Τσάβι Ρόκα και να κριθεί κατάλληλος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα τόσο νωρίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ