aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟφειλόμενη τιμή στον «Duracell»

Οφειλόμενη τιμή στον «Duracell»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Φιλικό παιχνίδι θα έχουμε αύριο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νέα Σαλαμίνα με τιμώμενο πρόσωπο τον Γιάννη Σκοπελίτη. Ο Ελλαδίτης μέσος αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες προσφέροντας πάρα πολλά και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος θα τιμηθεί για όλα όσα έδωσε εντός και εκτός γηπέδων. Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για τρία χρόνια καταγράφοντας συνολικά στο πρωτάθλημα 77 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ βοήθησε την ομάδα να μπει και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 2011-12.

Δίχως αμφιβολία είναι μία μεγάλη προσωπικότητα και το γεγονός ότι αγαπήθηκε από τον κόσμο και στις τρεις ομάδες που αγωνίστηκε (Ανόρθωση, ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα) είναι κάτι που λέει πολλά. Ο 39χρονος, πλέον, Σκοπελίτης θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό που θα ξεκινήσει στις 18:30 για ένα 20λεπτο με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.

Ο αριθμός είναι συμβολικός μιας και ο «Duracell» φορούσε πάντα τον αριθμό «20» στην παρουσία του στα δικά μας γήπεδα. Σήμερα ο έμπειρος μέσος συνεχίζει να παίζει ακόμη ποδόσφαιρο, σε πιο χαμηλό επίπεδο, μιας και επέστρεψε στο αγαπημένο του Αιγάλεω για να κλείσει όπως φαίνεται την πλούσια του καριέρα. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ