aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όχι στην εξοντωντική κριτική, ναι στη δουλειά για βελτίωση»

«Όχι στην εξοντωντική κριτική, ναι στη δουλειά για βελτίωση»

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας μέσω ανακοίνωσής της αναφέρεται στις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας, απολογείται στον κόσμο και τονίζει πως θα φροντίσει να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου αφουγκράζεται πλήρως τις ανησυχίες, απογοήτευση και πίκρα των φίλων του σωματείου από τη χθεσινή παρουσία της ομάδας μας και ενημερώνει ότι θα προβεί σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη και αγωνιστική ανάταση.

Αναγνωρίζουμε ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας καμία σχέση δεν έχουν με τον χθεσινό αγώνα και σε συνεννόηση με τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, θα φροντίσουμε να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις. Το ζητούμενο δεν είναι ούτε η εξοντωτική κριτική, ούτε σπασμωδικά μέτρα, που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην ομάδα, αλλά ο εντοπισμός και η άμεση διόρθωση των λαθών και παραλείψεων μας, με σκοπό την επανάκτηση της ανταγωνιστικότητας της ομάδας.

Ζητούμε από τον κόσμο μας ένα μεγάλο συγγνώμη και υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά με στόχο να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και των απαιτήσεων του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ