aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όχι» Σιμεόνε σε Ίντερ

«Όχι» Σιμεόνε σε Ίντερ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2018, προκειμένου να εγκαινιάσει και το νέο γήπεδο των «ροχιμπλάνκο» τη νέα αγωνιστική σεζόν. Δε φαίνεται να τον ενδιαφέρει η πρόταση πολλών εκατομμυρίων που έχει από την Ίντερ.

Τα τελευταία νέα από τους «νερατζούρι» που επιθυμούν διακαώς τον Αργεντινό προπονητή στο «Σαν Σίρο» φιλοξενούνται στην Corriere dello Sport αυτή τη βδομάδα στην οποία υπήρχε εξώφυλλο με τη λευκή επιταγή που δίνουν οι Ιταλοί στον τεχνικό των «ροχιμπλάνκος». «Τσόλο, θέσε εσύ το ποσό» έγραφε στο εξώφυλλο της εφημερίδας.

Η Marca, ωστόσο, τόνισε πως ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πει «Όχι». Ο αθλητικός διευθυντής Πιέρο Αουσίλιο συναντήθηκε με ανθρώπους από το περιβάλλον του προπονητή στη Μαδρίτη για να επικοινωνήσει τις προθέσεις του ιταλικού συλλόγου. Ο «Τσόλο» όμως φέρεται ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ισπανικό σύλλογο παρά την άκρως δελεαστική πρόταση που έχει στα χέρια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ