aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όχι», σε άλλα δικαιώματα

«Όχι», σε άλλα δικαιώματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες είναι ο στόχος της ΑΕΚ στη σημερινή επικίνδυνη έξοδο στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είδε τον Γκαρίδο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού την τελευταία στιγμή και να μένει εκτός, κάτι που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα ο Ηλίας Χαραλάμπους ή ο Θωμάς Ιωάννου.

Δεδομένα εκτός είναι ο Τομάς, όμως για την ΑΕΚ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να μπορέσουν οι παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή τους, να επιστρέψουν ξανά στις νίκες και να μη δώσουν άλλο δικαίωμα να μειωθεί η διαφορά από την πρώτη θέση.

Με τυχόν επιτυχία θα «σβήσει» και η μουρμούρα που έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες μέρες μετά και το 0-0 με την Αναγέννηση Δερύνειας. Τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ παρακολούθησε και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης ο οποίος μπορεί να μην μίλησε στους παίκτες, όμως η παρουσία του εκεί έστειλε κάποια μηνύματα.

Ο Ιδιάκεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση, μιας και δεν χωρούν πλέον πειράματα με μαζικό ροτέισιον. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Μίνιο, δεξί μπακ θα είναι ο Ορτίθ, για αριστερό μπακ ο Χαραλάμπους έχει το προβάδισμα έναντι του Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί Μοϊσόφ και Καταλά με τον Μούριγιο πιθανό να μένει στον πάγκο.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Λαμπάν, Λαρένα και Ακοράν, στα «φτερά» της επίθεσης οι Τέτε και Τρισκόφσκι και στην κορυφή ο Άλβες. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Μπόλιεβιτς και Χαραλαμπίδης.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι πολύ καλό και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη και να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα για τα καλά. Οι επιστροφές του Τρισκόφσκι στο αρχικό σχήμα αλλά και του Λαρένα αναμένεται να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική, σιγουριά αλλά και ποιότητα.

Γιατί ναι μεν η ΑΕΚ διαθέτει και ένα πολύ δυνατό πάγκο αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι όταν είναι στα καλά τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Ιδιάκεθ περιμένει και το ανέβασμα του Άλβες, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα, όμως έχει να «δει» δίχτυα ενάμιση μήνα και αυτό είναι κάτι που θα κληθεί στον σημερινό αγώνα να βάλει ένα τέλος. Παίκτης ψυχολογίας ο Άλβες, που αν σκοράρει θα είναι ό,τι καλύτερο και για τον ίδιο αλλά και για την ΑΕΚ.  

Μαζικότερη στήριξη απ’ ό,τι στο παιχνίδι με την Αναγέννηση περιμένουν στην ΑΕΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος και η στήριξη του κόσμου απαραίτητη για να έρθει το «διπλό. Τα ταμεία θα ανοίξουν και πριν τον αγώνα, με την τιμή του κανονικού εισιτηρίου να είναι στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ