aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌχι απλά Σίτι, αλλά Intercity! (video)

Όχι απλά Σίτι, αλλά Intercity! (video)

Δεν αφήνει με τίποτα την κορυφή η Σίτι! Οι πολίτες «πήραν» το ντέρμπι με την Τσέλσι με σκορ 1-0 και παρέμειναν στην 1η θέση μαζί με τη Γιουνάιτεντ. Εξαιρετική ήταν η ομάδα του Γκουαρντιόλα στο «Stamford Bridge» και δεν επηρεάστηκε καθόλου από την απουσία του Αγκουέρο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και στρίμωξαν για τα καλά τους «μπλε», που βρέθηκαν αρκετές φορές εγκλωβισμένοι στο μισό του γηπέδου. Το έργο τους έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν έχασαν τον Μοράτα, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στο 35ο λεπτό.

Η Σίτι, που δεν έδωσε ιδιαίτερα δικαιώματα στα μετόπισθεν, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 67ο λεπτό με γκολάρα του Ντε Μπρούιν ο οποίος συνδυάστηκε άψογα με τον Ζέσους και ολοκλήρωσε τη φάση με υπέροχο σουτ. Μετά το 0-1 η Τσέλσι δεν έβγαλε αντίδραση, καθώς τα γεμίσματα από τα άκρα εξουδετερώνονταν εύκολα από τον Έντερσον και τους αμυντικούς του. Στο φινάλε, η Σίτι ήταν πιο επικίνδυνη κι αν οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ήταν πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους. Έτσι, η Σίτι έφτασε κι αυτή τους 19 βαθμούς ύστερα από επτά αγωνιστικές και συνεχίζει μαζί με τη Γιουνάιτεντ, που λίγο νωρίτερα «καθάρισε» 4-0 την Πάλας, στην κορυφή της Premier.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ