aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όχι άλλα τρόφιμα και ρούχα, θέλουμε αίμα και φάρμακα»

«Όχι άλλα τρόφιμα και ρούχα, θέλουμε αίμα και φάρμακα»

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης ενημερώνει το κοινό ότι οι ανάγκες για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Ελλάδα επικεντρώνονται στο αίμα και τα φάρμακα και καλούν τον κόσμο που προτίθεται να βοηθήσει να μην αποστέλλει τρόφιμα και ρούχα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση

«Η τεράστια επιθυμία του κόσμου να βοηθήσει σε Κύπρο και Ελλάδα οδήγησε στη συσσώρευση τεράστιων ποσοτήτων τροφίμων και ρουχισμού με τους πληγέντες Δήμους να κάνουν έκκληση να σταματήσει η συνεχής αποστολή αυτών των ειδών. Λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών σε Κύπρο και Ελλάδα η συντήρηση των τροφίμων είναι δύσκολη και οδηγούμαστε σε μια τεράστια σπατάλη τροφίμων. Οι ανάγκες αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στο αίμα και τα φάρμακα.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με υπεύθυνους που χειρίζονται τα θέματα συλλογών μας τονίστηκε πως η μεγαλύτερη ανάγκη είναι σε :

Γάζες, Betadin, Fucidin, Παιδικές πάνες, Μωρομάντιλα κλπ.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όσους ακόμα δεν έφεραν κάποια βοήθεια και έχουν σκοπό να το κάνουν, όπως επικεντρωθούν στα πιο πάνω.

ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΜΑΝΑ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ