aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ζιντάν απειλεί το ρεκόρ του Γκουαρδιόλα

Ο Ζιντάν απειλεί το ρεκόρ του Γκουαρδιόλα

Μπορεί να μην έχει κλείσει καλά καλά χρόνο ως πρώτος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι έτοιμος για ρεκόρ…

Θα χρειαστεί, βέβαια, ο Γάλλος τενχικός και την βοήθεια των ποδοσφαιριστών του για να καταρρίψει το ρεκόρ που κατέχει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, από την περίοδο που ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζιντάν ανέλαβε τους Μαδριλένους τον περασμένο Ιανουάριο και έχει καταφέρει να κάνει ένα σερί 15 νικηφόρων αγώνων στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων αγώνων της περσινής σεζόν, αλλά και των τριών πρώτων της φετινής.

Γκουαρδιόλα είχε καταφέρει με τους «μπλαουγκράνα» να φτάσει τις 16 συνεχόμενες νίκες, κάτι που σημαίνει ότι αν η Ρεάλ επικρατήσει την επόμενη αγωνιστική της Εσπανιόλ θα τον ισοφαρίσει και μετά θα θέλει νίκη και κόντρα στην Βιγιαρεάλ για να τον ξεπεράσει.

Επιπλέον, με τον «Ζιζού» στο τιμόνι η «βασίλισσα» έχει καταφέρει να κάνει στο φετινό πρωτάθλημα ξεκίνημα ανάλογο εκείνο με της εποχής του Κάρλο Αντσελότι, έχοντας τρία στα τρία και το απόλυτο των εννέα βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ