aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Βάρντι κράτησε τη Λέστερ στην 4άδα! (video)

Ο Βάρντι κράτησε τη Λέστερ στην 4άδα! (video)

Με το 22ο γκολ του για φέτος και 102ο συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Τζέιμι Βάρντι χάρισε στη Λέστερ τον βαθμό με το τελικό 1-1 στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Άρσεναλ και κράτησε την ομάδα του εντός 4άδας! Με δέκα παίκτες από το 75′ οι «κανονιέρηδες» λόγω αποβολής του Ενκέτια, έγραψε ιστορία με το γκολ ο Ομπαμεγιάνγκ που έφτασε στα 20+ για δεύτερη σερί σεζόν.

Η Άρσεναλ είχε την απάντηση όταν η Λέστερ… ξεμύτισε λίγο μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στην πρώτη εξαιρετική στιγμή του παιχνιδιού που ανήκε στις «αλεπούδες», η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αντέδρασε εξαιρετικά. Αφού ο Ιεανάτσο στο 13ο σε πλασέ από πλεονεκτική θέση νικήθηκε από τον Μαρτίνες, οι «κανονιέρηδες» πήραν μπρος, έδωσαν ρυθμό στο ματς και είχαν εκπληκτική συνεργασία από τους τρεις της επίθεσης. Οι Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ και Σακά, με τον νεαρό να παίζει απόψε δεξιά και να φανερώνει ξανά όλα τα καλά του στοιχεία, έτρεξαν πολύ την άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 21′ από απίθανη κάθετη του Θεμπάγιος, ο Σακά έκανε την ασίστ στον «Όμπα» για το εύκολο 1-0. Ο Γκαμπονέζος, έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ μετά τον Τιερί Ανρί με 20+ τέρματα σε διαδοχικές σεζόν! Ο «Λάκα» στο 32′ υποχρέωσε τον Σμάιχελ σε τρομερή επέμβαση με το δεξί χέρι χαμηλά, ενώ, ο Ιεανάτσο στο 35′ σκόραρε, αλλά είχε κάνει φάουλ στην αρχή της προσπάθειά τους κι έτσι δεν μέτρησε το γκολ.

Ο Ντάνι Θεμπάγιος μαζί με τον Σακά ήταν από τους καλύτερους, με τον Ισπανό να παρουσιάζει τρομερή εικόνα, να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του και να δείχνει απόλυτα ενεργός, ώστε να κάνει τον Αρτέτα να τον κρατήσει στο Λονδίνο και μετά το πέρας του δανεισμού του για φέτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Λέστερ στο 55ο λεπτό ξανά από σέντρα του Βάρντι όπως και στο πρώτο μέρος στο ακυρωθέν γκολ, ο Ιεανάτσο έκανε το μονοκόματο πλασέ με το αριστερό, με τον Μαρτίνες σε ετοιμότητα να μπλοκάρει! Η ομάδα του Ρότζερς πήρε κάπως την κατοχή της μπάλας και η είσοδος του Μπαρνς στο 59′ μαζί με τον Φουχς βοήθησε για τις απειλές προς την εστία των Λονδρέζων. Στο 68ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Θεμπάγιος, πρώτη κεφαλιά του Νταβίντ Λουίζ και προβολή του Λακαζέτ από το δεύτερο δοκάρι, η Άρσεναλ σκόραρε αλλά υπήρχε οφσάιντ και στο 75′ ο Ενκέτια που μόλις είχε μπει στο ματς, αποβλήθηκε σωστά για επικίνδυνο χτύπημα στον Τζάστιν, έστω κι άθελά του…

Το αριθμητικό πλεονέκτημα της Λέστερ έκλεισε την Άρσεναλ πίσω, Η πίεση των «αλεπούδων» απέφερε τελικά καρπούς στο 84ο λεπτό, με τον Γκρέι να κάνει εκπληκτικό χαμηλό γέμισμα στην περιοχή προς το δεύτερο δοκάρι για την κίνηση του Βάρντι, που πλάσαρε σωστά για το 1-1 και έφτασε στα 22 τέρματα για φέτος! Το 1-1 ήταν και το σκορ της αναμέτρησης, με το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς να καταφέρνει με αυτό τον βαθμό να παραμείνει εντός 4άδας της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ