aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Βάρντι δεν μετανιώνει για το «όχι» στην Αρσεναλ

Ο Βάρντι δεν μετανιώνει για το «όχι» στην Αρσεναλ

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι μία από τις χαρακτηριστότερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστή, που έγινε γνωστός στα …γεράματα. Βέβαια, ο Αγγλος επιθετικός, δεν έγινε απλώς γνωστός, αλλά διάσημος στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, καθώς το 2016 ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση της Premier League από την Λέστερ.

Οπως ήταν φυσικό, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης έκπληξης σε διασυλλογικό επίπεδο στην Αγγλία -ενδεχομένως «ισάξια» της να είναι η περίπτωση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον θρυλικό, Μπράϊαν Κλαφ στα τέλη της δεκαετίας του ’70- οι προτάσεις για μεταγραφή στον έμπειρο άσο «έπεσαν βροχή». Από τις σημαντικότερες εξ΄αυτών, υπήρξε εκείνη της Αρσεναλ, με τον Βάρντι να απαντά αρνητικά, προκαλώντας έκπληξη…

«Ηταν επιλογή μου να μην πάω στην Αρσεναλ. Και δεν μετανοώ ποτέ για κάποια επιλογή που έχω κάνει», δήλωσε σχετικά στην «Τelegraph», ο 30χρονος Βάρντι -που πλέον είναι διεθνής- και πρόσθεσε: «Απλά, στάθμισα τα υπέρ και τα κατά και πήρα την απόφαση μου. Η Αρσεναλ εξασφάλιζε την συμμετοχή της στο Champions League τα τελευταία 20 χρόνια, μέχρι την προηγούμενη χρονιά. Την ίδια ώρα, η Λέστερ ήταν αυτόματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Είμαι υπερήφανος για την επιλογή μου. Και αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί λίγο διαφορετικά στον εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα μπορούσαμε να πάμε πιό μακριά».

Οσον αφορά στο παρόν και στο μέλλον, ο δυναμικός στράϊκερ, σχολίασε: «Θέλω να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ. Δεν θέλω να έχω στην συλλογή μου, μόνο το μετάλλιο από το πρωτάθλημα της Premier League». Εχω συμβόλαιο με την Λέστερ και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Ποιός ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Προς το τέλος της καριέρας μου, ίσως μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στις ΗΠΑ ή στην Κίνα. Μου αρέσει πολύ να συλλέγω εμπειρίες. Βλέπω και άλλους παίκτες να το κάνουν. Ξέρω βέβαια, ότι μία τέτοια απόφαση, ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια μου, όμως παράλληλα θα τους δώσει την δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και να βιώσουν διαφορετικές κουλτούρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ