aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Τσάβι αργά ή γρήγορα θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα»

«Ο Τσάβι αργά ή γρήγορα θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα»

Με τον Κίκε Σετιέν θα πορευθεί η Μπαρτσελόνα ως το τέλος της σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» μίλησε και για τα σενάρια που θέλουν τον Τσάβι να αναλαμβάνει άμεσα, χωρίς ωστόσο να λέει κάτι καινούριο, ξεκαθαρίζοντας ότι αργά η γρήγορα ο πρώην αρχηγός της ομάδας θα αναλάβει τη θέση του προπονητή.

«Ο Τσάβι θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα αργά ή σύντομα. Τώρα όμως δεν κοιτάμε για προπονητή, είμαστε με τον Κίκε. Ο Κίκε Σετιέν θα προπονήσει την ομάδα στο Champions League και σ’ αυτά τα δύο ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα. Η πρόθεσή μας είναι να ολοκληρώσουμε τα συμβόλαιο κι ο Σετιέν έχει ένα απ’ αυτά. Πήγαμε σπίτι του να μιλήσουμε για το μέλλον, για τα πλάνα της νέας σεζόν. Ίσως, θα είναι εκεί και έχω μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω τι σκέφτεται» ανέφερε σε δηλώσεις του στο TV3 ο Μπαρτομέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ