aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Τσάμπι Αλόνσο στους πιθανούς αντικαταστάτες του Ζιντάν

Ο Τσάμπι Αλόνσο στους πιθανούς αντικαταστάτες του Ζιντάν

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά την παρατεταμένα κακή εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Έτσι, έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα υποψήφιων διαδόχων του και ένα από αυτά είναι ο παλιός παίκτης της «Βασίλισσας» Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός πρώην μέσος «κρέμασε» τα παπούτσια του το 2017 στη Μπάγερν Μονάχου και έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε καριέρα ως προπονητής. Αρχικά ανέλαβε την ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα είναι κόουτς της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Όπως αναφέρει η ισπανική «Mundo Deportivo», ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του 37χρονου, στον οποίον τρέφει μεγάλη εκτίμηση.

Την πίστη του στον προπονητή Τσάμπι Αλόνσο έχει εκφράσει πριν λίγο καιρό και ένας άλλος ισχυρός άνδρας μεγάλης ομάδας, ο Καρλ – Χάιντς Ρουμενίγκε: «Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να επιστρέψει στο Μόναχο κάποια στιγμή. Είναι μια υπέροχη προσωπικότητα που μιλάει τέσσερις γλώσσες, άπταιστα στη γερμανική γλώσσα, κι ένας ωραίος τύπος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ