aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «Τρίσκο» και ο απρόβλεπτος Ιδιάκεθ

Ο «Τρίσκο» και ο απρόβλεπτος Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η άδεια που πήραν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εξέπνευσε και από χθες η ομάδα της Λάρνακας έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ακόμη δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού έχουν επιστρέψει μόνο οι Κύπριοι διεθνείς.

Οι λεγεωνάριοι διεθνείς ποδοσφαιριστές αναμένονται σήμερα και αύριο στις προπονήσεις, έτσι ώστε να υπάρξει απαρτία και ο Βάσκος τεχνικός να καταστρώσει το πλάνο του για το ντέρμπι του Σαββάτου. Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ κρίνεται για όλους εξαιρετικά σημαντικό.

Γι’ αυτό και μοναδικός στόχος είναι η νίκη, που θα διατηρήσει ζωντανή την ΑΕΚ ακόμη και στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει να ανησυχεί ακόμη και για την έξοδό της στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό αυξάνει την πίεση. Μπορεί φέτος η ομάδα της Λάρνακας να μην έχει ηττηθεί από τον ΑΠΟΕΛ, μετρώντας δύο ισοπαλίες, όμως αυτή τη φορά ο ένας βαθμός δεν θα της είναι αρκετός.

Η διακοπή του πρωταθλήματος κρίνεται ωφέλιμη για την ηρεμία της ομάδας, μετά και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Ιδιάκεθ να μην προκύψουν άλλα προβλήματα, μετά και τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη, ειδικά όταν πρόκειται για βασικούς ποδοσφαιριστές.

Δεν υπολογίζεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι, που είναι τιμωρημένος και είναι κάτι που απασχολεί έντονα τον τεχνικό της ΑΕΚ. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα και να χωρέσει στην επίθεση τους Τολεμές και Μυτίδη. Ακόμη δεν έχει δείξει κάποιες από τις προθέσεις του, όμως είναι πάντα απρόβλεπτος ο Ισπανός και αρέσκεται να αιφνιδιάζει. Ακόμη, «παίζει» και πιθανή επιστροφή στο αρχικό σχήμα των Τομάς και Τέτε. Πρόκειται για δύο σημαντικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αναλόγως με τις επιλογές, ο Ιδιάκεθ θα καταλήξει και στο σύστημα της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ