aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ τραυματισμός του Σανγκόι και η ελπίδα

Ο τραυματισμός του Σανγκόι και η ελπίδα

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και αναπόφευκτα χάσαμε. Κακή εμφάνιση, κακό αποτέλεσμα αλλά θα πρέπει να ανασυνταχθούμε για τον επόμενο αγώνα. Αν απογοητευόμαστε εύκολα με μια ήττα τότε χάσαμε το παιχνίδι», η ατάκα του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργου Καζαμία, ο οποίος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στον Active.

Τι έφταιξε: «Η αντίπαλη ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και δεν μας άφησε πολλά περιθώρια και με την ποιότητα της. Εμείς δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και δυστυχώς προέκυψαν και δύο αναγκαστικές αλλαγές».

Για τον Σανγκόι: «Εκ πρώτης δεν φαίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό, όμως πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να γνωρίζουμε ακριβώς την κατάσταση του».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή μέχρι στιγμής με βάση και την εικόνα που βγάλαμε ιδιαίτερα στα πρώτα δύο παιχνίδια. Ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες εμφανίσεις και βαθμοί, κάνοντας αρχή από το επόμενο παιχνίδι».

Για τη δημιουργία ευκαιριών: «Είχαμε πολλές τελικές με Ανόρθωση και Άρη, απλά στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα ήταν πολύ μέτρια. Δείξαμε ότι έχουμε φαντασία και μπορούμε να δημιουργήσουμε φάσεις».

Για τον κόσμο: «Πολλές φορές εκθειάσαμε την παρουσία του κόσμου όμως το Σάββατο απογοητευτήκαμε, περιμέναμε περισσότερους και ήταν ακόμη ένα αρνητικό. Η ομάδα έδειξε δείγμα των δυνατοτήτων της και θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Το να κάτσουμε στον καναπέ ή σε καφετέρια δεν βοηθά την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ