aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Τραμπ υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Τραμπ υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ντόναλντ Τράμπ υποστηρίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε την αποκάλυψη αυτή, μιλώντας σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα στην Αγγλία, το «The Good Morning Britain». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η συζήτηση έφτασε στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, είπε ότι θα ήθελε να δει τον Αρσεν Βενγκέρ, μακριά από τον πάγκο της Αρσεναλ. «Χρειαζόμαστε έναν ισχυρό ηγέτη, ο οποίος να δημιουργήσει ισχυρή άμυνα και να πιστεύει στη νίκη με κάθε κόστος», είπε ο Μόργκαν για την Αρσεναλ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να πει ότι υποστηρίζει άλλη ομάδα της Premier League. «Έχω έναν φίλο τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. Να σημειωθεί ότι ο γιος του Τραμπ, έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές την Άρσεναλ, ενώ παίζει και ο ίδιος ποδόσφαιρο στη Νέα Υόρκη. «Είναι όμορφο άθλημα, έχω ένα γιο που παίζει ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ