aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Τουρέ δεν παίζει, αν ο Σέλουκ δεν ζητήσει συγγνώμη»

«Ο Τουρέ δεν παίζει, αν ο Σέλουκ δεν ζητήσει συγγνώμη»

Καμία διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του δεν είχε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που παραδέχθηκε ότι ο λόγος που δεν παίζει ο Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι τα σχόλια του μάνατζερ του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ εναντίον του.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είχε πει ότι αν ο Πεπ Γκουαρντιόλα κατακτήσει το Champions League, τότε θα ταξιδέψει στην Αγγλία και θα πει στην τηλεόραση ότι είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, ωστόσο αν δεν τα καταφέρει θα πρέπει ο Καταλανός τεχνικός να έχει τα… κότσια να πει ότι ταπείνωσε με τη συμπεριφορά του τον Τουρέ, αφού δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για το τι συμβαίνει με τον Γιάγια Τουρέ και ήταν απόλυτα ευθύς σχετικά με την παρουσία του Ντμίτρι Σέλουκ: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να τον αφήσω εκτός Champions League, πού δύσκολο. Τον γνωρίζω και ξέρω ότι είναι καλός τύπος.

Την επόμενη μέρα ο μάνατζερ μίλησε όπως μίλησε και από εκείνη τη στιγμή ο Τουρέ είναι εκτός. Εκτός κι αν ο κύριος Σέλουκ επιστρέψει στη συνέντευξη τύπου ή στους φίλους του τους δημοσιογράφους –αφού δεν έχει το θάρρος να απευθυνθεί απ’ ευθείας σε μένα- και ζητήσει συγγνώμη πρώτα απ’ όλα από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά στους συμπαίκτες του και μετά στον προπονητή.

Δεν αποδέχομαι ως προπονητής κάθε ατζέντη ποδοσφαιριστή που δεν παίζει, που πάει στους δημοσιογράφους και μιλάει. Ξέρω πόσο πολύ ο Σέλουκ αγαπά τον Γιάγια Τουρέ. Αν λοιπόν τον αγαπά, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για αυτά που είπε στις εφημερίδες.

Στη δική μου εποχή δεν φαντάζομαι τον ατζέντη κάποιου ποδοσφαιριστή να μιλά εναντίον του Γιόχαν Κρόιφ. Σήμερα οι ατζέντηδες πιστεύουν ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είναι. Αν έχεις ένα πρόβλημα, μπορούμε να το λύσουμε. Μέχρι να μιλήσει, ο Γιάγια δεν πρόκειται να παίξει», είπε ο σπάνια χειμαρρώδης σε δημόσιες τοποθετήσεις του, Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ