aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Τολμές, οι κάρτες και ο κόσμος

Ο Τολμές, οι κάρτες και ο κόσμος

«Άσφαιρος» για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είχε μείνει ο Φλοριάν Τολμές, ο οποίος θέλει να βάλει τέλος στην αφλογιστία και να επιστρέψει στα γκολ. Η ΑΕΚ τον έχει μεγάλη ανάγκη άλλωστε, μιας και τα δικά του γκολ έχουν χαρίσει πάρα πολλούς βαθμούς μέχρι σήμερα. Ο Γάλλος επιθετικός έχει δείξει ότι βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει στα μεγάλα παιχνίδια και αυτό είναι που περιμένουν στην ΑΕΚ κόντρα στην Ανόρθωση.

Το ευχάριστο για την ομάδα της Λάρνακας είναι ότι ένας μόλις παίκτης βρίσκεται στο όριο των καρτών και κινδυνεύει να χάσει τον επόμενο αγώνα με τον Άρη. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Φλοριάν Τολμές. Πάντως, η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μιας και εκτιμάται ότι περίπου 600 φίλοι της θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το μέτρο της ΚΟΠ για τους οπαδούς στα εκτός έδρας ματς φαίνεται να αποτρέπει κάποιους από το να πάνε στο γήπεδο, όμως θα υπάρχει ένας καλός αριθμός φιλάθλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ