aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Τέτε δήλωσε «παρών»

Ο Τέτε δήλωσε «παρών»

Σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης επέστρεψε χθες ο Τέτε, ξεπερνώντας έτσι το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός σκόρπισε χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ με την ετοιμότητά του και, πλέον, θέτει γερή υποψηφιότητα για να αγωνιστεί βασικός κόντρα στην Ανόρθωση το ερχόμενο Σάββατο.

Αντίθετα, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μάριος Αντωνιάδης, του οποίου η συμμετοχή θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες. Το πρόβλημα του είναι μυϊκό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και όχι βιασύνη αν δεν είναι 100% έτοιμος. Από την άλλη, ο Τολεμές προπονείται σε φουλ ρυθμό, ακολουθώντας το πρόγραμμα της ομάδας.

Εντούτοις, με αποχή δυο μηνών δεν είναι σίγουρο ότι ο Ιδιάκεθ θα του δώσει θέση βασικού απέναντι στους κυανόλευκους της Αμμοχώστου. Χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από διήμερη άδεια και πλέον η κατάσταση του Γάλλου θα κρίνεται μέρα με τη μέρα. Αν θα παίξει με την Ανόρθωση, είναι κάτι που θα δει και θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία σύντομα. Ο ίδιος πάντως νιώθει πολύ καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ