aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ τερματοφύλακας-φάντασμα της Τσέλσι θέλει να φύγει από το Νησί

Ο τερματοφύλακας-φάντασμα της Τσέλσι θέλει να φύγει από το Νησί

Εάν κάποιος ρωτήσει τους φιλάθλους της Τσέλσι, να απαντήσουν ποιος είναι ο πιό παλιός παίκτης της Τσέλσι, πιθανότατα να μην γνωρίζουν την απάντηση, αφού ποτέ δεν τον έχουν δει στο Stanford Bridge. O Ματέγια Ντέλατς, «τερματοφύλακας-φάντασμα» της Τσέλσι, ανήκει στην αγγλική ομάδα εδώ και οκτώ χρόνια, χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό!

Ο Κροάτης πήγε στους «μπλε» μόλις 17 ετών, ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες στο κροατικό ποδόσφαιρο, σε αντάλλαγμα τριών εκατομμυρίων ευρώ από την Ιντε Ζέπρεσιτς. Την ίδια χρονιά δόθηκε δανεικός στην Φίτεσε. Όταν επέστρεψε από την Ολλανδία, δεν έμεινε, αφού δεν έπεισε κάποιον από τους προπονητές της Τσέλσι να του δώσει μία ευκαιρία στο Λονδίνο.

Ετσι την Φίτεσε και την Ολλανδία ακολούθησαν: Ντιναμό Μπουντεγιόβιτσε (Τσεχία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), Ιντερ Ζάπρεσιτς (Κροατία), Βοϊβοντίνα (Σερβία) Σαράγεβο (Βοσνία), Αρλ (Γαλλία), Σαράγεβο (Βοσνία), Σαράγεβο (Βοσνία) και Μουσκρόν (Βέλγιο).
Ο Ματέγια, έχει προβλήματα με την άδεια εργασίας και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Μεγάλης Βρετανίας. « Η Τσέλσι είχε ένα σχέδιο για την καριέρα μου, αλλά δεν μπορείς να σχεδιάσεις κάποια πράγματα», είπε ο 25χρονος τερματοφύλακας, που εξακολουθεί να έχει καριέρα μπροστά του, αλλά σίγουρα, μακριά από την Τσέλσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ