aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο τεράστιος κόσμος της ΑΕΛ απαιτεί να εξαφανιστείς»

«Ο τεράστιος κόσμος της ΑΕΛ απαιτεί να εξαφανιστείς»

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής του αναφέρεται στην κίνηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη να φορέσει τουρκική φανέλα για να αγωνιστεί σε φιλικό τουρνουά. «Για ακόμα μια φορά ο τεράστιος κόσμος της ΑΕΛ απαιτεί να εξαφανιστείς από οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο», δηλώνουν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι ΑΕΛίστες.

Αναλυτικά:

«Αναφερόμαστε στο επίκαιρο θέμα που έκανε πολλούς να νιώσουν θιγμένοι και προδομένοι. Μάλλον όλοι αυτοί ή βρίσκονταν σε άλλο πλανήτη τόσα χρόνια ή ο συγκεκριμένος «βασιλιάς» τους «πάτησε» στο μοναδικό σημείο για το οποίο ζουν και αναπνέουν.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και κατ’ επέκταση ο κάθε αγνός ΑΕΛίστας γνωρίζει από πρώτο χέρι το ξεφτιλισμένο χαρακτήρα του συγκεκριμένου που εδώ και τόσα χρόνια δε διστάζει να αποκαλύπτει όποτε χρειαστεί. Δε χρειαζόταν να εμφανιστεί με κάποια ανεπιθύμητη φανέλα για να καταλάβουμε πως για το χρήμα και τα συμφέροντα κάνει τα πάντα.

Αυτός, που μαζί με τους υπόλοιπους του είδους του, τους γραβατωμένους κλέφτες που ζητιανεύουν ψήφους χωρίς να τους αγγίζει κανένας νόμος, φανατίζουν, παραφουσκώνουν τα μυαλά των υποστηρικτών τους και στη συνέχεια τους πουλούν.

Ο δήθεν πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που είναι μέτοχος και φανερός υποστηριχτής συγκεκριμένης ομάδας δίνοντας τους με πλατύ χαμόγελο τα τρόπαια στο χέρι πανηγυρίζοντας. Αυτός, είναι ανεπιθύμητος πλέον και από τον κάθε πικραμένο που για χρόνια εθελοτυφλούσε. Για ακόμα μια φορά ο τεράστιος κόσμος της ΑΕΛ απαιτεί να εξαφανιστείς από οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ