aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Τεϊσέιρα, ο Φράγκος και ο Πεχλιβάνης…

Ο Τεϊσέιρα, ο Φράγκος και ο Πεχλιβάνης…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Αντρέ Τεϊσέιρα αποκτήθηκε πέρυσι, αλλά δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Στα 24 του χρόνια ο Πορτογάλος μπορεί να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας ή να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ. Μετά από ένα χρόνο έχει προσαρμοστεί πλήρως και λογικά μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Στο κέντρο της άμυνας έχουν βέβαια ένα προβάδισμα οι Ντόσα Ζούνιορ και Κεβίν Λαφράνς, αλλά ο μαραθώνιος είναι μακρύς και ασφαλώς δεν είναι δυνατόν η ΑΕΛ να στηριχθεί μόνο στους δύο. Πέραν της περίπτωσης με τον Αντρέ Τεϊσέιρα, οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν και άλλα συν, ενόψει της νέας περιόδου, που  μπορούν να δώσουν επιπλέον επιλογές στον προπονητή της.

Ο Ανδρέας Φράγκος, για παράδειγμα, αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα και θα διεκδικήσει θέση βασικού, όπως και ο Μάριος Πεχλιβάνης, που είχε γεμάτη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Οι δύο τελευταίοι, έχουν πολλή όρεξη και ταυτόχρονα μεγάλες φιλοδοξίες. Πιστεύεται ότι με σκληρή δουλειά θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και θα βοηθήσουν την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ