aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ συνεργάτης του Απόλλωνα στην αθλητική διατροφή

Ο συνεργάτης του Απόλλωνα στην αθλητική διατροφή

Στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι αθλητές ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή η οποία βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες ειδικών.

Η ομάδα μας έχει την τύχη να συνεργάζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με την εταιρεία Lamberts η οποία είναι η επίσημος χορηγός αθλητικής διατροφής του Απόλλωνα, και η οποία διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ειδικά σχεδιασμένων για την πλήρη διαιτητική κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών, που διασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Vitamin D

Η Βιταμίνη D διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς μειώνει τον κινδύνο εμφάνισης ιογενών λοιμώξεων αναπνευστικού, ενώ ασθενείς που είχαν έλλειψη D εμφάνιζαν την υψηλότερη θνησιμότητα από λοιμώξεις. Eνίσχυσέ το ανοσοποιητικό σου σήμερα με βιταμίνη D. Η βιταμίνη D της Lamberts αποτελεί την μοναδική Βιταμίνη D με κλινικά επιβεβαιωμένη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Σύμφωνα με κλινική μελέτη η Βιταμίνη D της Lamberts αυξάνει τα επίπεδα στον οργανισμό μας κατά 91%.

Ανακαλύψτε σήμερα την δύναμη της βιταμίνης D της Lamberts.

Πολυβιταμινη Multi Guard ADR

Το Multi Guard ADR αποτελεί ένα μοναδικό παγκοσμίως πολυβιταμινούχο σκεύασμα , το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αντιμετώπιση της ψυχολογικής και σωματικής κόπωσης ενίσχυοντας έτσι το ανοσοποιητικό. Περιέχει 22 επιλεγμένα Μικροθρεπτικά συστατικά για την πλήρη Διατροφική κάλυψη του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα περιέχει:

– Το Korean Ginseng και το Rhodiola Rosea, δύο εκ των γνωστότερων και αποτελεσματικότερων βοτάνων για την αντιμετώπιση του στρες και της κόπωσης

– Υψηλή περιεκτικότητα όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β, καθώς αυτές συμβάλλουν καθοριστικά στην παραγωγή  ενέργειας και στην αντιμετώπιση της κόπωσης.

– Υψηλή δόση (30mg, ανά 2 ταμπλέτες) συνενζύμου Q10 και ταυρίνης καθώς τα δύο αυτά μικροθρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας.

– Βιταμίνες D,E,K,C, καθώς άτομα με χρόνια κόπωση εμφανίζουν συχνά διαταραχές ανοσοποιητικού.

– Υψηλή δόση μαγνησίου(300mg, ανά 2 ταμπλέτες), καθώς η υποκλινική ανεπάρκεια μαγνησίου σχετίζεται με εύκολη κόπωση.

Επειδή η κόπωση παίζει ρόλο στην λειτουργία του ανοσοποιητικού χρησιμοποιήσε σήμερα το Μulti Guard ADR… ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Pure fish oil και Οmega 3 Ultra 

Τα Ιχθυέλαια γνωστά ως ομεγα 3 λιπαρά εκτός της προστατευτικής τους δράσης στο καρδιαγγειακό και νευρικό σύστημα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού μέσω της ισχυρής αντιφλεγμονώδους τους δράσης. Κάθε Κάψουλα του Pure fish oil της Lamberts περιέχει 700mg Omega 3 λιπαρά οξέα και κάθε Κάψουλα Οmega 3 Ultra 1040 mg λιπαρά οξέα.

Προβιοτικά Lamberts και Acidophilus Extra 10 

Τα προβιοτικά μέσω της αποκατάστασης της εντερικής χλωρίδας συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Πιο συγκεκριμένα συμβάλλουν στην καλύτερη παραγωγή αντισωμάτων, έναντι των ιογενών λοιμώξεων. Τα προβιοτικά της Lamberts είναι κλινικά ελεγμένα. Επιπροσθέτως τόσο η ειδική συσκευασία, όσο και η κάψουλα των προβιοτικών είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να διασφαλίζουν ότι τα προβιοτικά στελέχη θα μείνουν ζωντανά και θα αποικίσουν το έντερο συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ