aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ σύλλογος μεγαλώνει...

Ο σύλλογος μεγαλώνει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Ευρώπη κάνει πιο δυνατό τον Απόλλωνα και αυτό φαίνεται σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στον αγωνιστικό. Αν δούμε μόνο την αγωνιστική πλευρά, δεν χωρεί αμφιβολία πως οι ποδοσφαιριστές, με όσα ζουν και βιώνουν με την ευρωπαϊκή τους πορεία, απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν είναι δα και το πιο απλό να είσαι στους ομίλους και να μην μπορεί η Έβερτον και η Λιόν να σε κερδίσουν. «Είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα μας όλη αυτή η πορεία στην Ευρώπη. Αυτό που έχει καταφέρει μας κάνει περήφανους. Ο σύλλογος με όλες αυτές τις επιτυχίες μεγαλώνει, η δύναμή του αυξάνεται», δηλώνει στο «Goal» ο παλιός άσος της ομάδας Μάριος Χαραλάμπους.

Και συνεχίζοντας τονίζει ακόμη: «Είναι η τρίτη σεζόν, την τελευταία πενταετία, που ο Απόλλων συμμετέχει στους ομίλους και αυτό λέει πολλά. Και μακάρι να βγούμε αληθινοί, να βλέπουμε τον Απόλλωνα να συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Bέβαια ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα είναι ίσως η καλύτερη των τελευταίων δέκα χρόνων».

Η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα την περίοδο 1990-91 βρέθηκε προψές για να τιμήσουν και δουν από κοντά τον Ευγένιο Πτακ, που ήρθε για λίγες μέρες στην Κύπρο. O Γιαγκουδάκης, ο Χαραλάμπους, ο Χριστοφή, ο Τσολάκης, ο Ιωσηφίδης, ο Πίττας, ο Ιωάννου, ο Τζούρας, ο Αντρελλής, ο Αθανασίου, ο Ορφανίδης, ο Κακουλλής, ο έφορος Άννινος Σωφρονίου. Όλοι με ένα στόμα εκθείαζαν τη φετινή ομάδα.

Οι πρώτοι πρωταθλητές του Απόλλωνα μίλησαν με κολακευτικά σχόλια για τη φετινή πορεία στην Ευρώπη, σημειώνοντας πως αυτό που μένει είναι με σοβαρότητα και ουσιαστικές εμφανίσεις να φθάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. «Πιστεύω πως ωρίμασε ο χρόνος για να δούμε την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να έχει τη σοβαρότητα που τη διακρίνει στην Ευρώπη. Το θετικό είναι πως έχει πετύχει η χημεία των ποδοσφαιριστών με τον Σωφρόνη», συμπλήρωσε καταλήγοντας ο Μάριος Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ