aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Στρέπελ βάζει τη σφραγίδα του και κερδίζει τους ποδοσφαιριστές

Ο Στρέπελ βάζει τη σφραγίδα του και κερδίζει τους ποδοσφαιριστές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι στις πρώτες αγωνιστικές που βρέθηκε στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Γιούργκεν Στρέπελ δεν κατάφερε να αποτυπωθεί η αγωνιστική φιλοσοφία του. Κάτι που ασφαλώς ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Στα πρώτα δύο παιχνίδια, η ομάδα προβλημάτισε με την ισοπαλία απέναντι στο Παραλίμνι και την εντός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕΚ. Παρόλα αυτά δούλεψε σκληρά με στόχο να έρθει η σταδιακή βελτίωση. Οι ποδοσφαιριστές ήθελε να αντιληφθούν και να εμπεδώσουν το δικό του πλάνο και να αποτυπωθούν οι εντολές του στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η ομάδα της Αμμοχώστου έδωσε έξι παιχνίδια. Πέντε στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο. Απολογισμός; Πέντε νίκες και μία ισοπαλία, με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Οπότε, εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι όντως κάτι αλλάζει. Όλο και κάτι καλά κάνει ο Ολλανδός τεχνικός και η ομάδα του έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα, βελτιώνοντας παραλλήλως την αγωνιστική της εικόνα. Πολλοί θα πουν ότι αγωνίστηκε με ομάδες κατώτερές της, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη η Ανόρθωση έχει αφήσει βαθμούς απέναντι σε Πάφος FC, Παραλίμνι και Αλκή.

Διαβάστε επίσης: Nαι μεν, αλλά για Λαβόρδε

Ο Στρέπελ έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές με τη δουλειά του και τον τρόπο που τους προσεγγίζει. Και αυτό είναι κάτι που το λένε οι ίδιοι και αποτελεί το μεγαλύτερο κέρδος για τον Ολλανδό κόουτς. Κέρδισε τους παίκτες και τους δίνει κίνητρα για να γίνονται καλύτεροι. Ο Κοφί έγινε «οκτάρι» και το απολαμβάνει, προσπαθώντας να δικαιώσει τον προπονητή του. Άλλο ένα δείγμα της διαφορετικής νοοτροπίας που υπάρχει πλέον στην ομάδα της Αμμοχώστου. Στοίχημα προφανώς είναι η διάρκεια γιατί οι αγώνες που έπονται έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ