aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Στρέπελ προχωρά σε… έργα ανάπλασης!

Ο Στρέπελ προχωρά σε… έργα ανάπλασης!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο η Ανόρθωση θα αγωνιστεί στην έδρα της από την ημέρα που ήρθε ο Γιούρχεν Στρέπελ. Ο Ολλανδός δεν έκανε καλό ξεκίνημα με την ισοπαλία στο Παραλίμνι, αλλά και την κακή εικόνα που έβγαλε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας δούλεψε πάρα πολύ με τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής και θέλησε να διορθώσει πολλά απ’ αυτά που δεν του άρεσαν στο ντεμπούτο του.

Το να μπορέσει να περάσει τη φιλοσοφία του από τη μία στιγμή στην άλλη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όμως είναι σίγουρα σημαντικό να το κάνει όσο γίνεται πιο σύντομα. Κόντρα στην ΑΕΚ το έργο των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης θα είναι πολύ δύσκολο. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν μίαν ομάδα η οποία είναι σε ένα καλύτερο επίπεδο αυτή τη στιγμή και η οποία είναι δουλεμένη μαζί χρόνια. Έτσι, θα πρέπει ο Στρέπελ να βρει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, να μπορέσει να αναδείξει τα θετικά της ομάδας του και να πάρει το τρίποντο που θα είναι σημαντικό από κάθε άποψη.

Ο Βάργκιτς είναι δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια. Στα δεξιά ο Στρούνα έχει προβάδισμα αντί του Κοφί, αριστερά ο Πράνιτς έχει ίσες πιθανότητες με τον Μπεσάτ και στο κέντρο της άμυνας οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ και Κάτσαρ, με τον δεύτερο να παίρνει φανέλα βασικού μετά και την πρεμιέρα με τη Δόξα. Λίγο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Ράγιος.

Στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης θα είναι ο Λαβόρδε που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, δεξιά ο Μικελτάντζε και στην κορυφή ο Γκιούρις, ο οποίος πέρσι κόντρα στην ΑΕΚ σε δυο ματς σκόραρε δυο τέρματα. Θέση διεκδικεί και ο Σισέ, όμως κάποιες ενοχλήσεις που έχει ίσως τον κρατήσουν εκτός. Θυμίζουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ιγκιεμπόρ καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Στόχος του Στρέπελ είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας και ταυτόχρονα οι γρήγορες αντεπιθέσεις με το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ