aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ στόχος του Μανθάτη και το... παράθυρο που άφησε ανοικτό για το μέλλον του

Ο στόχος του Μανθάτη και το… παράθυρο που άφησε ανοικτό για το μέλλον του

Στόχος του Ολυμπιακού Πειραιώς τα τελευταία χρόνια είναι να εντοπίζει νεαρά ταλέντα, να τα κάνει δικά του, να τα παραχωρεί σε άλλες ομάδες ως δανεικούς, και έπειτα να επιστρέφουν πιο έτοιμοι στους ερυθρόλευκους. Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθεί η ομάδα του Πειραιά, με την διαφορά ότι ο Γιώργος Μανθάτης ξεχώρισε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ παραχωρήθηκε στην Ανόρθωση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως δανεικός, καθώς ο ίδιος επέμενε να αγωνιστεί στην ομάδα της Αμμοχώστου παρά στον Πανιώνιο που τον έστελναν οι ερυθρόλευκοι. Το… σίριαλ ολοκληρώθηκε σύντομα και ο Μανθάτης φόρεσε τη φανέλα με το «φοίνικα».

Ο 22χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, «Goal.com.cy», κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων αν υπάρχει όρος να αποκτηθεί από την Ανόρθωση το Καλοκαίρι του 2020, αν ο στόχος του είναι η επιστροφή στον Ολυμπιακό και αν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν (2020-21) στην «Κυρία».

Διαβάστε επίσης: Μανθάτης στο «Goal.com.cy»: «Δεν είμαστε κλίκα, δεν είναι κούρσα 100 μέτρα»

Τα σχετικά αποσπάσματα:

-Υπάρχει κάποιος όρος που να επιτρέπει στην Ανόρθωση να σε αποκτήσει το καλοκαίρι;

«Όχι, δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία. Είναι δανεισμός για ένα χρόνο».

-Στόχος του Μανθάτη είναι να επιστρέψει στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

«Στη ζωή πρέπει να κάνουμε όνειρα και να έχουμε φιλοδοξίες. Στόχος μου αυτή την στιγμή είναι βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την Ανόρθωση. Εδώ βρίσκομαι και η Ανόρθωση τώρα είναι η ομάδα μου. Να τη βοηθήσουμε να πάει όσο το δυνατό πιο ψηλά φέτος, γιατί μέσα από την ομάδα θα διακριθώ και εγώ. Αυτό που κοιτάω τώρα είναι να δουλέψω καλά, με έναν καλό προπονητή, σε μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι κάναμε».

-Δεν θα απέκλειες να συνεχίσεις δεύτερη σεζόν στην Ανόρθωση;

«Είναι πρόωρο να μιλάμε για αυτό, γιατί τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Αλλά, όλα παίζονται. Μέχρι το καλοκαίρι θα δούμε, είναι όλα στο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ