aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ στόχος του Απόλλωνα για το ερχόμενο ντέρμπι

Ο στόχος του Απόλλωνα για το ερχόμενο ντέρμπι

Οι 425 φίλοι του Απόλλωνα που έζησαν από κοντά τον θρίαμβο στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ (4-0), μέσα στη βροχή θα θυμούνται για πολύ το παιχνίδι. Έστησαν πάρτι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η αποθέωση στο τέλος του αγώνα, έδειχνε την πίστη και για την ευτυχή κατάληξη αυτής της σεζόν. Με την επιστροφή στη Λεμεσό, οι ποδοσφαιριστές έγιναν αντικείμενο νέων αποθεωτικών εκδηλώσεων. Πλέον το σύνθημα είναι ένα, να γεμίσει ασφυκτικά η δυτική του Τσιρείου την ερχόμενη Τετάρτη στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής. Μάλιστα από τα μεσάνυκτα της προχθεσινής βραδιάς, η διοίκηση κατέβασε τους τόνους, καλώντας τον κόσμο να εξαντλήσει τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Όσα γράφουν: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και τίποτε περισσότερο. Από τώρα η σκέψη μας είναι στον επόμενο αγώνα. Εξαντλούμε όλα τα εισιτήρια του ντέρμπι». Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν την προετοιμασία τους για το νέο ντέρμπι, με τον Σατσέτι να είναι η μοναδική απώλεια, καθώς έφθασε στις οκτώ κίτρινε κάρτες. Οι άλλοι είναι όμως έτοιμοι για άλλο ένα απαιτητικό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ