aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Στέρλινγκ θέλει να μείνει στη Σίτι μόνο μαζί με τον Γκουαρδιόλα

Ο Στέρλινγκ θέλει να μείνει στη Σίτι μόνο μαζί με τον Γκουαρδιόλα

Ως παίκτης του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε το άλμα στην καριέρα του και πέρασε στο top class επίπεδο. Έτσι είναι κατανοητό να συνδέει το μέλλον του στην Μάντσεστερ Σίτι με εκείνο του προπονητή του στην αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με τη «Sun», η Μάντσεστερ Σίτι έχει έτοιμη πρόταση ανανέωσης για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, το τρέχον συμβόλαιο του οποίου εκπνέει τον Ιούνιο του 2023. Ωστόσο, ο Στέρλινγκ δεν θα βιαστεί να απαντήσει, αφού περιμένει να δει ποιο θα είναι το μέλλον του Καταλανού τεχνικού, του οποίου το συμβόλαιο με του «πολίτες» λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Αν ο Γκουαρδιόλα αποχωρήσει σε 1,5 έτος, το πιθανότερο είναι να μην παραμείνει ούτε ο Άγγλος διεθνής, αφού σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, θα θελήσει να τον ακολουθήσει στην επόμενη ομάδα του.

Η πρόταση που ετοιμάζουν οι πρωταθλητές Αγγλίας για τον ποδοσφαιριστή, μόλις ένα χρόνο μετά την ανανέωση του Νοεμβρίου του 2018, υπολογίζεται σε περισσότερα από 27 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ωστόσο εκείνος φαίνεται πως θέτει σε προτεραιότητα τη συμπόρευσή του με τον αγαπημένο του προπονητή.

Τη φετινή σεζόν ο Στέρλινγκ γράφει μακράν τους καλύτερους αριθμούς της καριέρας του με 14 γκολ σε 18 επίσημες εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ