aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ σωσίας του Λιονέλ Μέσι κινδυνεύει με θάνατο

Ο σωσίας του Λιονέλ Μέσι κινδυνεύει με θάνατο

Συνήθως, οι σωσίες των σταρ διάγουν μια ζωή γεμάτη από ακριβοπληρωμένες εμφανίσεις σε θέατρα, καζίνο και άλλους χώρους, όπου μαζεύεται κοινό με διάθεση να σκορπίσει χρήματα για μια ευκαιριακή ψυχαγωγία, κάτι που ενδεχομένως δεν θα το θυμάται το επόμενο πρωί. Οι πιο πειστικοί σωσίες/μίμοι του Έλβις Πρίσλεϊ, του Μάικλ Τζάκσον, του Άξελ Ρόουζ και του Φρέντι Μέρκιουρι καταλήγουν να γίνονται και οι ίδιοι σελέμπριτι, λες και έχουν δεχτεί μια ‘μετάγγιση’ λάμψης από τα original icons που υποδύονται.

Ο Ιρανός Ρεζά Παραστές μοιάζει υπερβολικά με τον Λιονέλ Μέσι. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να σε πείσει ότι ζει σε σπίτι που έχει βάλει ‘απαγορευτικό’ στη διέλευση αεροπλάνων, όπως ο Αργεντινός σταρ. Όμως, αυτή η φήμη αποδείχθηκε πως μάλλον περισσότερο κακό παρά καλό έκανε στο νεαρό Παραστές.

Από τις αρχές της εβδομάδας, έχει ανεβάσει στο instagram ένα video όπου αναφέρεται σε μια φήμη, πως έχει κοιμηθεί με 23 γυναίκες, τις οποίες είχε παραπλανήσει, ισχυριζόμενος πως είναι ο Μέσι. Ο Παραστές υποστηρίζει πως αυτή η φήμη είναι “fake news” και στο σχετικό video λέει: “Γεια σας, φίλοι! Υπάρχει μια φήμη πως έχω παραπλανήσει 23 γυναίκες για να κοιμηθώ μαζί τους, λέγοντας πως είμαι ο Μέσι. Όλοι μας ξέρουμε ότι αν συνέβαινε όντως κάτι τέτοιο, θα προέκυπτε κάποια καταγγελία προς το πρόσωπο μου και θα ήμουν τώρα στη φυλακή. Αυτή η είδηση εξαπλώνεται σε μουσουλμανικές χώρες και εξελίσσεται σε μια καταστροφή για μένα. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις από χιλιάδες ανθρώπους, ακόμα και από συγγενείς μου. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο, όμως, είναι οι επιθέσεις του απλού κόσμου”.

H αφορμή γι’ αυτήν την επικοινωνιακή καταιγίδα που δέχεται ο νεαρός από την Τεχεράνη, είναι ένα δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, που αναφέρει στον τίτλο του ότι ο Παραστές είναι “ένας Ιρανός που υποδύθηκε τον Μέσι, για να κοιμηθεί με 23 γυναίκες”. Εάν επιβεβαιωθεί πως όντως συνέβη κάτι τέτοιο, τότε ο 28χρονος Ιρανός μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος για το αδίκημα του βιασμού μετά δόλου και σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ιράν, να του επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια, όταν ο πατέρας του χάρισε στον νεαρό μια φανέλα της Μπαρτσελόνα και του ζήτησε να φωτογραφηθεί με αυτήν. Ο Παραστές έγινε αμέσως viral ως ο ‘ψεύτικος Μέσι’. Από τότε, ο Ιρανός βρέθηκε στην Ισπανία ως προσκεκλημένος ταξιδιωτικού γραφείου της Βαρκελώνης, φωτογραφήθηκε στο ‘Καμπ Νόου’, γνώρισε τον Ίκερ Κασίγιας και έζησε λίγη ζωή σαν ένας ιμιτασιόν Μέσι.

Σήμερα, συνεχίζει να ταΐζει τη βάση των 700.000 ακολούθων του στο instagram με ερασιτεχνικά videos, όπου ‘συγκρίνει’ τον εαυτό του με τον Μέσι. Πρόσφατα, έφτασε στο σημείο κατά τη διάρκεια αθλητικής εκπομπής της ιρανικής τηλεόρασης όπου ήταν καλεσμένος, να προκαλέσει τον Γκάρι Λίνεκερ να εμφανιστεί στον αέρα με το εσώρουχό του, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως είναι αθώος. Να επαναλάβει δηλαδή, ό,τι είχε κάνει ο Άγγλος βετεράνος και παρουσιαστής και μετά από την κατάκτηση της Premier League από τη Λέστερ.

Ακόμα και με την πλάτη στον τοίχο, ακόμα και μερικά βήματα πριν βρεθεί στην παγίδα του ιρανικού νόμου, ο Παραστές παραμένει έστω και λίγο αλαζονικός και προκλητικός, όπως άλλωστε και ο σταρ με τον οποίο μοιράζεται μια ομοιότητα, ο Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ