aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σόλσκιερ «υποκλίνεται» στον Ράσφορντ: «Άλλαξε τη ζωή τόσων παιδιών»

Ο Σόλσκιερ «υποκλίνεται» στον Ράσφορντ: «Άλλαξε τη ζωή τόσων παιδιών»

Στον Μάρκους Ράσφορντ «υποκλίθηκε» ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον φορ της ομάδας του, έπειτα από την σπουδαία πρωτοβουλία του, που είχε ως αποτέλεσμα να επεκταθεί το μέτρο σίτισης των μαθητών στην Αγγλία.

«Αυτό που έκανε ο Μάρκους ήταν απίστευτο. Ήταν πάντα ένας σπουδαίος άνθρωπος και προέρχεται και από τις ακαδημίες, νομίζω ότι ο σύλλογος το αναγνώρισε από νωρίς και του έδωσε ευκαιρίες. Φυσικά είδαμε το ταλέντο, αλλά πρέπει να είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος για να προχωρήσεις.

Έχει αλλάξει τη ζωή τόσων παιδιών αυτό το καλοκαίρι, το οποίο είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε παιχνίδι ποδοσφαίρου που θα παίξει ποτέ», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός για τον 22χρονο άσο. «Δεν είναι μόνο ότι έκανε τον πρωθυπουργό να αλλάξει γνώμη, αλλά και αυτό που έκανε τους τελευταίους μήνες. Ο Μάρκους είναι ένας κορυφαίος, κορυφαίος άνθρωπος και έφερε τις δικές του εμπειρίες ως παιδί σε αυτήν τη συνομιλία, για να αλλάξει τη ζωή τόσων πολλών παιδιών», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ