aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σωφρόνης στήνει «ξόβεργα»

Ο Σωφρόνης στήνει «ξόβεργα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει το πλάνο με το οποίο θα κτυπήσει τη Βασιλεία την Πέμπτη, αλλά πέραν του αγωνιστικού η έγνοια του είναι η ομάδα του να καταθέσει και σωστή νοοτροπία. Θα έχει ιδιαίτερη σημασία να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές του, ότι μπορούν να ανατρέψουν το σκορ της ήττας του πρώτου γύρου και να πάρουν αυτοί την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει άλλες δύο προπονήσεις στη διάθεσή του για να αποφασίσει με ποιους θα ξεκινήσει τον πιο σημαντικό αγώνα (μέχρι τον επόμενο), στην προσπάθειά του για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.  Όπως όλα δείχνουν, ο Αυγουστή θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα, έναν από τους Περέιρα, Ζελάγια. Η απουσία του Κέβιν Μπρου πρέπει να θεωρείται σίγουρη και το ερωτηματικό είναι σε ποια θέση θα αγωνιστεί ο Παπουλής. Αν δεν αγωνιστεί σαν δεκάρι, θα παίξει στις πτέρυγες, με τον Περέιρα να είναι φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού.

Οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν το γκολ με μανία, αλλά θα έχει σημασία για να πάρουν αυτό που θέλουν να παρουσιαστούν με το καλύτερό τους πρόσωπο και προπάντων να καταθέσουν πάθος, σε τέτοιο βαθμό που θα τρομάξουν τον αντίπαλό τους.

Προσπάθεια και στόχος θα είναι να μην επιτρέψουν στη Βασιλεία να κάνει παιχνίδι ή να απειλήσει την εστία του Βάλε. Ο Απόλλων θα προσέξει να μη δεχθεί γκολ και με υπομονή να πετύχει το γκολ που θα τον στείλει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την περασμένη Πέμπτη θα μπορούσε να επέστρεφε με ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ήττα με 3-2. Η αμηχανία στα στημένα και τα λάθη στο τελευταίο ημίωρο έφεραν τα δύο γκολ, που φέρνουν σε δύσκολη θέση τους δευτεραθλητές. Ο Απόλλωνας έχει ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση και μπορεί και αυτή τη φορά να ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα, φτάνει να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ, φτάνει να μη δεχθεί γκολ. Γιατί τον δρόμο προς τα δίχτυα θα τον βρει με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Απλά το ξεκλείδωμα της αντίπαλης άμυνας, πρέπει να γίνει με υπομονή και συγκεκριμένο πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ