aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σωφρόνης πήρε τα μέτρα και τις αποφάσεις του!

Ο Σωφρόνης πήρε τα μέτρα και τις αποφάσεις του!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και τώρα το κύπελλο! Το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ανήκει στο παρελθόν, με τις εντυπώσεις και τα φώτα να πέφτουν στους μικρούς του Απόλλωνα, οι οποίοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να φύγουν νικητές από το ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Ό,τι δεν έκανε όμως ο Απόλλων προχθές, θα το κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις μεθαύριο. Στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο, οι κυανόλευκοι ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη πρόκληση που έχουν στα πόδια τους: Να κατακτήσουν το κύπελλο, και το ταξίδι της επιστροφής στη Λεμεσό να είναι απόλυτα ευτυχισμένο και γεμάτο χαρά.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έριξε το σύνθημα αμέσως μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα. «Στόχος μας είναι το κύπελλο και βλέπουμε τον τελικό», ανέφερε. Χθες το πρωί, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στο Κολόσσι και ήταν όλοι παρόντες. Και όπως φαίνεται, θα είναι μέσα τόσο ο Χάμπος Κυριάκου όσο και ο Γιώργος Βασιλείου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα πάρουν τις γνωστές τους θέσεις στην ενδεκάδα. Ο πρώτος θα αγωνιστεί δίπλα από τον Σατσέτι στη μεσαία γραμμή, ενώ ο δεύτερος θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Πέδρο θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Σέρζιο να παίρνει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Με όλες τις μάχιμες μονάδες -πλην των μόνιμα απόντων Αγγελή, Μακρίδη, Γκόμες, Μπεντόγια, Γκιέ Γκιέ)- οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν και σήμερα στο γήπεδό τους.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει πάρει τις αποφάσεις του για το σχήμα και τους ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει την Τετάρτη στο ΓΣΠ. Η ενδεκάδα νίκης είναι έτοιμη και οι ενδείξεις είναι πλέον ξεκάθαρες, πως ο Απόλλων θα παραταχθεί αποφασισμένος να πάρει το κύπελλο στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ