aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σωφρόνης πάλι μετρά απουσίες…

Ο Σωφρόνης πάλι μετρά απουσίες…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα πολλά παιχνίδια και το βαρυφορτωμένο  πρόγραμμα έφεραν μια καταπόνηση στον Απόλλωνα, η οποία συνοδεύτηκε με τραυματισμούς, που κοστίζουν, καθώς αυτός ήταν και ένας λόγος, που η ομάδα της Λεμεσού δεν ανταποκρίθηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τη Δόξα και την Ανόρθωση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα μετρήσει πάλι απουσίες, τόσο στο αυριανό παιχνίδι με την Άιντραχτ, όσο και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ. Πιο σοβαρός μέχρι στιγμής είναι αυτός του Εκτορ Γιούστε, η απουσία του οποίου φέρνει ανακατατάξεις στην ενδεκάδα.  Ο Ισπανός, είχε υποστεί απόσπαση τένοντα στο δεξί γόνατο, στο ματς με τη Μαρσέιγ και θα επιστρέψει σε δύο μήνες. Η επέμβαση στο γόνατό του, έγινε σε ιατρικό κέντρο στο Βέλγιο. Η άλλη σοβαρή περίπτωση, είναι αυτή με τον Κέβιν Μπρου, ο οποίος υπέστη για τρίτη φορά, θλάση δεύτερου βαθμού, σε διάστημα τριών μηνών. Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΛ, είναι όμως πολύ δύσκολο. Εκτός δράσης για μικρό χρονικό διάστημα, ήταν ο Σαρδινέρο ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, αλλά τώρα είναι καλά.

Επανέκαμψε ο Χάμπος Κυριάκου  ο οποίος είχε υποστεί διάταση συνδέσμων στο δεξί ισχίο με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Η επιστροφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή ήλθε την πιο κατάλληλη στιγμή για να καλύψει την απουσία του Γιούστε. Η μετακίνησή του, όμως στην άμυνα αποδυναμώνει τις επιλογές στη μεσαία γραμμή. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μουσταφά Καραγιόλ με το ισχίο του και θα επανέλθει σε ένα μήνα, ενώ τραυματίας ήταν και ο Ντίλαν Ουεντραόγκο με ελαφρύ διάστρεμμα. Πρόβλημα με τους οπίσθιους μηριαίους αντιμετωπίζει  ο Ρίτσαρντ Σουμά, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την ΑΕΛ. Τέλος, ένα μυϊκό πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Μαγκλίτσα, μετά το ματς στη Γερμανία με τη Φρανκφούρτη. Δεν αγωνίστηκε με τη Δόξα, αλλά μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ανόρθωση.

«Μέχρις εδώ…»,  λένε στον Απόλλωνα και εύχονται να μην υπάρξουν άλλες απώλειες. Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν το οδοιπορικό τους ταξίδι στις 12 Ιουλίου, όταν κέρδισαν με 1-0 στο ΓΣΠ τη Στούμπρας. Ακολούθησαν άλλα δέκα και το αυριανό με τους Γερμανούς θα είναι το 12ο  στην Ευρώπη. Σ’ αυτά προσθέστε και τους εφτά αγώνες στο πρωτάθλημα. Σε διάστημα 120 ημερών θα  μετρούν 19 επίσημους αγώνες. Με βάση τους τραυματισμούς και το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα πρέπει να κάνει την καλύτερη διαχείριση, στο έμψυχο δυναμικό του, μέχρι να επιστρέψουν πίσω οι τραυματίες, ενώ θα κάνει… και υπομονή ο Κύπριος τεχνικός μέχρι και τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ