aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σωφρόνης παίρνει τα μέτρα του

Ο Σωφρόνης παίρνει τα μέτρα του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο επίπεδο που έχει φτάσει ο Απόλλων, δεν μπορεί να εφησυχάζει. Το πρώτο ευρωπαϊκό εμπόδιο δεν είναι ψηλό, η Στούμπρας είναι ομάδα την οποία μπορεί με σχετική ευκολία να αποκλείσουν οι κυανόλευκοι, αλλά κανείς δεν σκέφτεται έτσι. Ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να είναι ικανοποιημένος καθώς δεν θα βρει απέναντί του ένα δύσκολο αντίπαλο, σε μια περίοδο που ακόμη δεν θα είναι πανέτοιμη η ομάδα του, αλλά είναι υποχρεωμένος να λάβει τα μέτρα.

Παράλληλα, χρειάζονται λίγες ακόμη προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να είναι απόλυτα έτοιμο το σύνολο για το επόμενο βήμα. Προς το παρόν, για την περίοδο που διανύουμε, οι Λιθουανοί είναι κομμένοι – ραμμένοι στα μέτρα του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι έχουν και φέτος ψηλούς στόχους. Να προχωρήσουν μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να καθιερωθούν στις δυνατές ομάδες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, περιμένει στην Αυστρία ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές που θα προσθέσουν κι άλλη ποιότητα στην ομάδα του, όμως δεν παύει καθημερινά να δουλεύει με τους παίκτες για να τους ανεβάσει σε όλους τους τομείς και να είναι έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα γίνει στις 12 Ιουλίου. Μέχρι τώρα έχει αποκτηθεί μόνο ο Κέβιν Μπρου, ενώ επέστρεψαν οι δύο δανεικοί, Χάμπος Κυριάκου και Ανδρέας Καρώ.

Αν και με λίγες προπονήσεις στα πόδια τους, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα κληθούν σήμερα να αγωνιστούν στο πρώτο φιλικό που θα γίνει στην Αυστρία με τη Λασκ Λιντζ. Η αυστριακή ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Με την αυστριακή ομάδα, ο Απόλλων είχε βρεθεί αντίπαλος τον Ιούλιο του 1996 όταν συμμετείχε στο Ιντερτότο.

To παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.00. Το πρώτο φιλικό  του Απόλλωνα, θα αποτελέσει ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών και λόγω της περιόδου που βρισκόμαστε, ο τεχνικός των κυανόλευκων θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Το δεύτερο φιλικό του Απόλλωνα είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη, με την κροατική Ίντερ Ζάπρεσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ