aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σίβου κρίνει το πλάνο του Λέβι

Ο Σίβου κρίνει το πλάνο του Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι ο Σιβού μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή είναι κάτι που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα αγωνιστεί η Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό.

Αν ο Νιγηριανός αγωνιστεί ως σέντερ μπακ τότε ο Καλδερόν δύσκολα θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ίσως βρεθεί δίπλα από τον Ερέρο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σιβού κόντρα στη Δόξα, όταν μεταφέρθηκε στη μεσαία γραμμή, κατάφερε να φέρει ηρεμία και να βελτιώσει τη μεσοαμυντική λειτουργία της «Κυρίας», και αυτό είναι κάτι που βάζει σε σκέψεις τον Ρόνι Λέβι για την απόφαση που θα πάρει για την ενδεκάδα.

Το πιο πιθανό είναι να διατηρηθεί στο κέντρο της άμυνας και αν κριθεί αναγκαίο θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού αυτό μπορεί να γίνει με αλλαγή από τον πάγκο. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε και σε αυτό το παιχνίδι στους Καλό και Κολούνγκα, όμως πρόκειται για απουσίες που επί της ουσίας δεν αλλάζουν κάτι στις σκέψεις του προπονητή της Ανόρθωσης, αφού είναι εδώ και πολλές μέρες εκτός προπονήσεων.

Σίγουροι για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Βίκτορ, Πελέ, Καμπρέρα, Γκονσάλβες και Ράγιος. Τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν οι Καλδερόν, Αγκιλάρ, Γκιγιέρμε Σάντος, Οικονομίδης και Ρέινα. Ο Λέβι περιμένει να δει κόντρα στον Εθνικό να αποφέρουν καρπούς όσα δουλεύτηκαν κατά την περίοδο της διακοπής και ευελπιστεί ότι οι παίκτες του τα έχουν εμπεδώσει και θα μπορέσουν να τα ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Αφιλόξενο το Δασάκι, να το αλλάξουμε αυτό»

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας αναφέρθηκε χθες σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας. «Είναι αφιλόξενο το Δασάκι τα τελευταία δυο χρόνια με δυο ισοπαλίες. Θέλουμε φέτος να αλλάξει αυτό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο κ. Λέβι δούλεψε με καλές προϋποθέσεις με τους παίχτες και ευελπιστεί ότι οι διορθώσεις θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένουμε ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση από τον κόσμο και ότι θα βοηθήσουν την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ