aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σίλβα είπε «όχι» στην πρόταση που του έγινε

Ο Σίλβα είπε «όχι» στην πρόταση που του έγινε

Η διοίκηση της Έβερτον είναι σ’ αναζήτηση προπονητή και το όνομα του Μάρκο Σίλβα ήταν σε περίοπτη θέση της λίστας του αγγλικού συλλόγου. Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός της Γουότφορντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν τα «ζαχαρωτά».

Η εφημερίδα Sunday Times υποστηρίζει πως η Έβερτον προσέγγισε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, σε μια προσπάθεια ν’ ανιχνεύσει τις προθέσεις του Σίλβα. Αν δηλαδή θα ενδιαφέρονταν να μετακομίσει στο «Γκούντισον Παρκ» αλλά η απάντηση που έδωσε ο Σίλβα δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν οι ιθύνοντες της Έβερτον.

Ο 41χρονος κόουτς της Γουότφορντ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του κι έκρινε πως αυτή την περίοδο δεν είχε λόγο ν’ αποχωρήσει, για ν’ αναλάβει τον πάγκο της Έβερτον. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι στο «ραντάρ» και της Τσέλσι και αν ο Κόντε φύγει απ΄τους Λονδρέζους, ο Σίλβα θα «παίξει» δυνατά για τον πάγκο του αγγλικού συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ