aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «Σίφο», τα περιθώρια βελτίωσης και η Πάφος FC

Ο «Σίφο», τα περιθώρια βελτίωσης και η Πάφος FC

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε το μεσημέρι στον Active για τη νίκη με τον Εθνικό, τη στήριξη του κόσμου της «Κυρίας» και τον αγώνα με την Πάφος FC την Τετάρτη.

Για τα δύο τελευταία γκολ του «Σίφο»: Το θέμα είναι να κερδίζει ομάδα όπου και αν αγωνίζεται ο σκόρερ. Είναι θετικό που σκοράρουν ποδοσφαιριστές από όλες τις γραμμές.

Για την εμφάνιση με τον Εθνικό: Υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Κάποια πράγματα στο ματς με τον Εθνικό δεν του άρεσαν. Υπάρχουν σημεία που θέλουν βελτίωση. Με την Πάφο θα είναι και πάλι αρκετός ο κόσμος για να βάλει και αυτός δύσκολα στον αντίπαλο.

Για τον κόσμο: Η ομάδα τους πείθει ότι μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τη στήριξη τους.

Για το ματς με την Πάφος FC: Η πορεία της είναι αξιοπρόσεχτη. Έχει κερδίσει την Ομόνοια και την ΑΕΛ. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Αγωνιζόμαστε εντός και για εμάς πιο σημαντικό είναι η δική μας παρουσία. Αν είμαστε σωστοί, σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τη νίκη. Εμείς θέλουμε να κάνουμε έδρα μας δυνατή, να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ