aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σιεού δεν γίνεται Σετού, αλλά...

Ο Σιεού δεν γίνεται Σετού, αλλά…

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην περίπτωση του Ζουλιέν Σετού. Ο ποδοσφαιριστής πιθανόν ακόμη και εντός της ημέρας (17/1) να βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση. Ο Γάλλος δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των κυανολεύκων και εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Σιεού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά στην απόκτηση Σετού η Ανόρθωση (pics/vids)

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διάρκειας 1.5 χρόνου και σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει ο Σιεού, ο Λέβι θα μπορεί να τον αξιοποιήσει πιο εύκολα και ως κεντρικό μέσο. Η διοίκηση της Ανόρθωσης έδωσε διορία στην πλευρά του Νιγηριανού μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου για να φέρει πρόταση αν θέλει να αποχωρήσει. Με τον Σετού όμως στο ρόστερ δεν αποκλείεται αυτή η διορία να έχει και παράταση. Στο θέμα του επιθετικού δεν υπάρχει ακόμη εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Που πάει ο Λαβόρδε;

Στην Ανόρθωση δεν έχουν βάλει κάποια διορία στην περίπτωση του Μοσταφά Αμπντελαουί και απλά περιμένουν την απάντηση του Νορβηγού επιθετικού. Το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί κάτι άλλο αξιόλογο για τη γραμμή κρούσης αναγκάζει την Ανόρθωση να περιμένει την απόφαση του 29χρονου επιθετικού. Αν στις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει κάτι νεότερο ή δεν ξεκαθαρίσει το θέμα, θα αναγκαστεί να κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις, ώστε να κινηθεί για να κλείσει τον επιθετικό που έχει τόσο πολύ ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Σόσιν, έπεσε θύμα ληστείας

Απομένουν ακόμη 15 ημέρες μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και ο Λέβι με τους συνεργάτες του το παλεύουν για να εντοπίσουν μία εναλλακτική λύση. Ο Ιγκιεμπόρ θα εγγραφεί στη θέση του Μπανταλόφσκι, ο Σετού στη θέση του Άλβες και ο επιθετικός που θα αποκτηθεί είναι πιθανό να στείλει στην έξοδο τον Παλάνκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έθαψαν το «τσεκούρι του πολέμου» στον Active! (Ηχητικό)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ