aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σελάγια, ο Μάγκλιτσα και οι άλλοι…

Ο Σελάγια, ο Μάγκλιτσα και οι άλλοι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάποιοι ισχυρίζονται πως αν δεν τραυματιζόταν ο Άντον Μάγκλιτσα, δεν θα μαθαίναμε τις ικανότητες του Εμίλιο Σελάγια στο σκοράρισμα. Ο Κροάτης έμεινε στον πάγκο, όταν είχε ήδη σημειώσει 6 γκολ, με τον Αργεντινό να παίρνει τη σκυτάλη και να φθάνει ήδη τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Καθόλου τυχαίο, γιατί ποιος είναι ο Σελάγια, μας το είχε αποδείξει στην περασμένη σεζόν στον Εθνικό.

Τώρα στο ερώτημα αν θα έμενε ή όχι στο περιθώριο, αν ο Μάγκλιτσα δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, η απάντηση είναι καθαρή σαν κρύσταλλο. Μπορεί να μη σημείωνε τόσα γκολ, όμως δεν θα σκούριαζε στον πάγκο.

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή, δεν μένει κανείς πίσω, καθώς ο Κύπριος τεχνικός φροντίζει να τους κρατά ζεστούς και έτοιμους. Η γραμμή κρούσης της ομάδας μέχρι τώρα βγάζει φωτιές, με τον Σκέμπρι να αρχίζει καλύτερα από όλους και να βοηθά πιο πολύ στην Ευρώπη με τα γκολ του, όμως στο πρωτάθλημα κόλλησε στα δύο. Ήρθε έπειτα ο Μάγκλιτσα, ακολούθως ο Σελάγια, με τον Γιάκολις να παίρνει σειρά και να φανερώνει το ταλέντο του.

Ακόμη και ο Σαρδινέρο, ο οποίος μια είναι μέσα και μια έξω, είδαν όλοι πώς εμφανίστηκε κόντρα στην Ομόνοια, χαρίζοντας τη νίκη στον Απόλλωνα. Κοντά σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Παπουλής, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος και σημείωσε ήδη τρία γκολ, καθώς και οι Ντα Σίλβα και Μαρτίνες, οι οποίοι πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σελάγια 11
Μάγκλιτσα 6
Ντα Σίλβα 4
Μαρτίνες 4
Παπουλής 3
Γιάκολις 3
Σκέμπρι 2
Ζάντερ 2
Γιούστε 2
Άλεφ 1
Σαρδινέρο 1
Πέδρο 1
Ρομπέρζ 1
Αυτογκόλ 2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ