aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ σχηματισμός και οι έξτρα επιλογές

Ο σχηματισμός και οι έξτρα επιλογές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με σχεδόν όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα κατάλληλα προετοιμασμένη και αποφασισμένη για να πάρει άλλους τρεις βαθμούς. Το μεγάλο ερωτηματικό μπορεί να πει κανείς δεν είναι ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν την ενδεκάδα του Βάσκου τεχνικού, αλλά περισσότερο ποιο σχηματισμό θα εφαρμόσει απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι πολύ πιο ποιοτικός σε σχέση με τις ομάδες που αγωνίστηκε στις τελευταίες δυο αγωνιστικές.

Το 4-1-4-1 πιθανόν να πάει στην άκρη και να επαναφέρει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο Τρισκόφσκι είναι 100% έτοιμος και αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο Ιδιάκεθ πήγε την προηγούμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ και είδε ξανά από κοντά τον Απόλλωνα για να έχει μία ακόμη καλύτερη εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του. Τα κίνητρα για τους παίκτες του Ιδιάκεθ είναι πάρα πολλά. Πρώτο και σημαντικότερο το γεγονός ότι με νίκη η ομάδα της Λάρνακας θα παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή και θα αφήσει ακόμη πιο πίσω τον Απόλλωνα.

Ακολουθούν δυο παιχνίδια, στα οποία θα έχει τον ρόλο του φαβορί απέναντι σε Εθνικό και Πάφο. Ασφαλώς και θα έχουν τις δικές τους δυσκολίες, αλλά μπορεί να τα κερδίσει η καλή ΑΕΚ. Τη δεδομένη στιγμή βέβαια το μυαλό είναι αποκλειστικά στραμμένο στο ματς με τον Απόλλωνα. Ένα στοιχείο που η ΑΕΚ ίσως αξιοποιήσει είναι η κούραση που πιθανόν να βγάλει στο παιχνίδι της η ομάδα της Λεμεσού από την μεγάλη προσπάθεια που έκανε απέναντι στην Αταλάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ