aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ σχεδιασμός της Γιουβέντους εξαρτάται από τον Ρονάλντο

Ο σχεδιασμός της Γιουβέντους εξαρτάται από τον Ρονάλντο

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών στην Ιταλία αναφέρουν πως η Γιουβέντους θα μπορούσε να αναζητήσει συμφωνία ανταλλαγής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά, καθώς η δραστηριότητα της «Γηραιάς Κυρίας» στην επερχόμενη μεταγραφική αγορά θα εξαρτηθεί, εν πολλοίς, από το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Allianz Stadium».

Ο επιθετικός της Γιουβέντους έχει εσχάτως συνδεθεί με μια φημολογία που θέλει την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι αναφορές στην Ιταλία μελετούν τις μεταγραφικές στρατηγικές της πρωταθλήτριας, εάν ο Πορτογάλος επιθετικός αποχωρήσει μετά από τρεις σεζόν στο Τορίνο.

Ο αποκλεισμός από το Champions League από την Πόρτο ξεκίνησε τις συζητήσεις για τον αποχαιρετισμό του βετεράνου άσου, αλλά το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Όπως είναι φυσικό, αν βγει στην αγορά θα προσελκύσει αναπόφευκτα την προσοχή των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ευρώπη, αλλά η Gazzetta dello Sport υπογραμμίζει ότι ο ετήσιος μισθός του θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο ακόμη και για τους ευρωπαίους γίγαντες.

Η Tuttosport, ωστόσο, εξέτασε τις δυνατότητες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, σε περίπτωση που ο Ρονάλντο παραμείνει στο Τορίνο. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι υπάρχει 75% πιθανότητα να παραμείνει στη Γιουβέντους και σε αυτήν την περίπτωση, ο σύλλογος φέρεται να προσπαθεί να ολοκληρώσει την ομάδα με άλλο, ένα επιθετικό, μεταξύ του Αρκάντιους Μίλικ ή του Μέμφις Ντεπάι.

Για τη μεσαία γραμμή υπάρχουν τα ονόματα των Ζορζίνιο και Μάνουελ Λοκατέλι. Ωστόσο, αν ο Ρονάλντο θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σύλλογο, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι όλα θα άλλαζαν και η Γιουβέντους θα στόχευε σε σαφώς μεγαλύτερα ονόματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε αυτή την περίπτωση κύριοι στόχοι θα ήταν ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά και ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Μάουρο Ικάρντι.

Ο κατάλογος των πιθανών υπογραφών περιλαμβάνει, επίσης, ονόματα όπως ο δανεικός από την Έβερτον στην Παρί Μόιζες Κεν, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει αυτή τη χρονιά φορώντας τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γαλλίας και ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Σέρχιο Αγουέρο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Η Tuttosport ισχυρίζεται ότι μια πιθανή επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι ένα σενάριο, καθώς ο Πογκμπά θα μπορούσε να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο σε μια συμφωνία ανταλλαγής με τους «κόκκινους διαβόλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ