aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σανγκόι, τα εσωτερικά προβλήματα και ο κόσμος

Ο Σανγκόι, τα εσωτερικά προβλήματα και ο κόσμος

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επέστρεψε ο Γκαστόν Σανγκόι στις προπονήσεις και θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον ερχόμενο παιχνίδι. Oι Μανογιάν και Κορέια θα μπουν αύριο μεθαύριο στις προπονήσεις».

Για την διακοπή: «Λειτούργησε ευεργετικά η διακοπή, μας δόθηκε χρόνος για να επιστρέψουν οι τραυματίες. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, είχαμε χρόνο και έχουμε ακόμη έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουν ξεπεραστεί και τα εσωτερικά προβλήματα, είναι λογικό να υπάρξουν προβλήματα, αλλά το θέμα είναι να εντοπίσεις το πρόβλημα και να το λύσεις. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Και συνέχισε: «Είχαμε πει πολλές φορές, ότι το μόνο που φοβόμαστε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν κινδυνέψαμε, το αντίθετο. Και πήγαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όπου ηττηθήκαμε με 5-0. Δεν λέω ότι θα τους κερδίζουμε όλους, αλλά να είμαστε τουλάχιστο ανταγωνιστικοί».

Για τον κόσμο: «Παρά την πίκρα και την απογοήτευση, στο τέλος της ημέρας ο κόσμος απέδειξε πολλές φορές ότι στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ