aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σάλιακας, τα φιλικά και ο Κορεάτης

Ο Σάλιακας, τα φιλικά και ο Κορεάτης

Στην τελική ευθεία μπήκε η απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα στη Νέα Σαλαμίνα. Οι παράγοντες της ομάδας της Αμμοχώστου τα έχουν βρει το ποσό που απαιτείτο για να γίνει εφικτή η προσθήκη του Ελλαδίτη διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή και επομένως, όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου να προκύψει η προσθήκη του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, σύλλογος στον οποίο ανήκει. Ο Λιάσος Λουκά γνωρίζει πολύ καλά τον Σάλικα από την περσινή του παρουσία στην Καρμιώτισσα και ξέρει το τι μπορεί να προσδώσει στο σύνολο που μεθοδικά ετοιμάζει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής των ερυθρολεύκων έχει αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό παιχνίδι που έγινε με τη Δόξα, κατά το οποίο είδε ξανά τον Γιώργο Κάκκο να ξεχωρίζει παρά την ήττα με 1-2. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι και θα αρχίσει στις 19:00.

Σε ένα ματς που αναμένεται ο Λουκά να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που προορίζει για βασικούς. Θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα νέο φιλικό με τον Απόλλωνα στο Κολόσσι και στις 13 Αυγούστου η πρόβα τζενεράλε με την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος».

Όπως γράψαμε και χθες οι ερυθρόλευκοι δεν θα σταματήσουν στην απόκτηση του Σάλιακα, καθώς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο υπό δοκιμή Κορεάτης Παρκ Γιάνγκι. Ο 24χρονος έπεισε τον Λουκά και κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό. Αντιθέτως, ο Μπεντέ Ντόναλντ Μπεντέ δεν ικανοποίησε μέχρι στιγμής και το πιο πιθανό είναι ότι θα δεν θα αποκτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ